michal266 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie mam takie pytanie,jakie uszkodzenia mogły powstać w silniku przy zerwaniu łańcuszka rozrzadu?Dziękuję za odpowiedź,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 zawory, wałek tak było u mnie ale ja wolno jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal266 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 dzięki a tłoki i obudowa rozrządu nie zostały naruszone?mam jeszcze jedno pytanie ,czy to normalne że pedał sprzęgła jest wyżej niż pedał hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 tłoki całe i obudowa też, może jest za mocno naciągnięta linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal266 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 czyli u Ciebie oba pedały sa na jednym poziomie?pytam bo zastanawiam sie nad kupnem takiej p12 z zerwanym łańcuchem rozrzadu i nie wiem czy się w to pchać a do tego cos mi sie ten wysoki pedał nie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 jak cen atrakcyjna i masz na oku nowy silnik to mozna się pochylić w innym przypadku szukał bym dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal266 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/nissan-primera-p12-2-2-dti-2002r-sprowadzony-w-oryginale-CID5-ID8H3b9.html#8c0dcfc45f chodzi o tem samochód co o nim myślisz ?nie miałem nigdy styczności z p12 dlatego szukam informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 to jest pierwszy wypust P12, głowy nie dam ale coś było w nich ze zbieżnością tyłu lub zawieszeniem, i jakoś dziwnie brzmi jak handlarz wypisuje takie rzeczy no ale to jedyny słuszny "traktor" w tych autach, reszta to francuzy, poszukaj najpierw takiego silnika albo rozeznaj się ile będzie kosztowała kapitalka i wtedy po rozbiciu świnki zastanów się czy to aby na pewno to auto popatrz na ceny tych aut i teraz sobie odpowiedz, jaka jest opłacalność takiego manewru jak w ogłoszeniu?? jak dla mnie auto zostało kupione z uszkodzonym silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal266 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 czyli jednym słowem odradzasz kupno?dzięki wielkie sporo mi pomogłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 dzięki a tłoki i obudowa rozrządu nie zostały naruszone?mam jeszcze jedno pytanie ,czy to normalne że pedał sprzęgła jest wyżej niż pedał hamulca? Pedał sprzęgła ma regulację. Po prostu ktoś go źle ustawił w tamtym samochodzie. Ogólnie, przyjmuje się, że pedał sprzęgła powinien być na tym samym poziomie co pedał hamulca. A link już nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal266 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 http://olx.pl/oferta/nissan-primera-2-2-dti-comfort-klimatronic-2002-CID5-ID8OmP7.html#eb1937c982to ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Ja nie wiem jak można zakatować auto do tego stopnia, aby łańcuch rozrządu pękł. Ja bym się w to nie pchał. Bałbym się że będzie to okrutnie zajechane i tylko wymiana silnika na inny pomoże. Edytowane 6 Lutego 2015 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Kurde niezły dawca części by z niego byl za ta cenę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi