Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

moja maxima vs porsche 944

VQPower
 Share

Recommended Posts

jakis kolo w szkole chce sie ze mna scignac .

On ma jakiegos starego porsche 944 2.5 litra, bez turbo, przerobiony wydech ma tylko.

i tak sie zastanawiam co to za cudo. czy wogole stawiac sie do niego czy nie

Guest pavoolon
z tego co tu widze to mam szanse go myknac. no to trzeba bedzie sprobowac

patrzac na twoje wyniki na g-techu to powinienes goscia rozniesc bez wysilku 8)

Guest Xzandafer

Wacu wez sie nie zastanawiaj nawet, bo mu dupe skopiesz bez problemu. 944 to bylo najgorsze Porsche wszechczasow. Jedyna dobra wersja 944 to Turbo.

2 razy sie gonilismy, raz ze swiatel juz na starcie wziolem go o 2 dlugosci auta :lol: a drugi race byl w ruchu, przyspieszanie od 30 do 90 mph.

tutaj kolo na poczatku mnie wziol o polowe auta (wczesniej zredukowal jak moj automat), ale 2 chwile puzniej dostal baty :D

• 5 years later...
Guest Bartosz_se

Witam

Jestem szczęśliwym posiadaczem jednego z Porsche 944.

Jednak chciał bym was poinformować iż ten ze oto samochód nie jest najgorszym Porsche Zanim się wypowiesz sprawdź swoja wiedzę!!!

To ze wygrałeś w starcie ze świateł i w przyspieszeniu to tylko świadczy o tym ze masz Japoński plastikowy samochodzik który jest nic niewart :D bo skoro masz kilkanaście lat młodszy samochód to te porsche powinieneś rozwalić z dużo większą przewaga!!!

A generalnie sprawa ma się tak ze proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców!!

Pogadaj z kimś kto jeździ swoim 944 zwykłym nie turbo albo turbo S i pojedz na tor poznań albo gdzieś gdzie będziecie jeździć po zakrętach.

To twój śmieszny nissan wysiądzie na pierwszym zakręcie.

I kolejna sprawa porsche jest robione dla fanatyków dla których te samochody coś znaczą a nie tak jak wasze plastikowe samochodziki którymi myślicie ze zwojujecie świat na światłach :).

Poza tym różnica wieku to tak jak byś staną z 90 letnim dziadkiem do biegu na 100 metrów.I ciekaw jestem czy twój nissan za 20 lat jeszcze będzie się tak trzymał i czy w ogóle będzie wart cokolwiek :)

• 4 months later...

widze że odezwała się zraniona duma , kolego spróbuj sie z plastikowym 20 letnim skylainem to bedzi dopiero tobie wstyd:-)