Gość maciej Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 No cóż. Jak najbardziej jestem zadowolony. Przez ostatnie lata jeździłem 3 drzwiowym Sunny 1,6 SR, ale podczas wakacji starszy facet wjechał mi w bok na rondzie. W zasadzie nie mogę narzekać. Za 12 letnie auto dostałem całkiem przyzwoite pieniądze, sprzedałem "pozostałość" i zaczęły się poszukiwania. Po wielu bojach i trudach znalazłem zieloną Almerę 1,6 SR 1996 rok. Wszystko oprócz klimy. oryginalne 144 tys km. Całość za 9500 zł na gotowo (z rejestracją). Wprawdzie czeka mnie wymiana klocków, amortyzatorów z tyłu oraz paru duperel, ale jestem przekonany, że warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 no to super. gratulacje udanego strzalu w bok sunnego nich nowe autko dobrze Ci sie spisuje! p.s. smiesznie nazywamy kolory. Bastek ma Sunnego w kolorze windowsowym, Ty masz w kolorze butelkowym, hihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Nie pozostaje nic, tylko pogratulować :!: Witamy w klubie i spokojnej eksploatacji Klamerki. Pozdro! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Witamy i gratulujemy! Zapodaj jakieś foteczki. p.s. smiesznie nazywamy kolory. Bastek ma Sunnego w kolorze windowsowym, Ty masz w kolorze butelkowym, hihihihi Nio tak. Ale kolor butelkowy to się chyba jeszcze ze Skody wziął o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Bastek ma najladniejszy kolor auta na swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 Bastek ma najladniejszy kolor auta na swiecie Ooo tak! Nie sposób się nie zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.