gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Oj,znając Niemców,na pewno nie bawią się w doróbki tylko idą w oryginały I takiej wiadomosci od Grzmota oczekuje Bo pozniej tylko dowiedziec sie na jakich czesciach to robia i poinformowac o tym polskiego Nissana i niech tez to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A nie lepiej zadzwonic do polskiego nissana i sie zapytac?? Co i jak? A jesli powiedza ze nie da rady to zapytac o czesci od x traila i samemu przerobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) A nie lepiej zadzwonic do polskiego nissana i sie zapytac?? Co i jak? A jesli powiedza ze nie da rady to zapytac o czesci od x traila i samemu przerobic. Dzwonilem. Do Zaborowskiego i Odyssey w Wa-wie. Nie mieli pojecia o czym mowie. Dlatego tak mi zalezy na tych informacjach z niemieckiego salonu. Jesli by sie mozna dwoiedziec jak to robi Nissan niemiecki -na jakich czesciach -to mozna by powiedziec o tym nissanowi poskiemu i moze tez by to zaczal robic. Bo jak na razie to widze ze nissan polski nie wie jeszce o tym, ze mozna to robic Edytowane 12 Lutego 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jakby ktoś chciał wiedzieć jak to wygląda w Rosyjskiej wersji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 I takiej wiadomosci od Grzmota oczekuje Bo pozniej tylko dowiedziec sie na jakich czesciach to robia i poinformowac o tym polskiego Nissana i niech tez to robi. Ale gość powiedział wyraźnie: "zamawiamy części", więc chyba nie u kowala tylko oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varicella Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Raczej na pewno... Jak będziesz znał cenę- pisz Wtedy w aso będę negocjował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tylko musimy sie jeszcze dowiedziec jakie te czesci i oczywiscie za ile, bo nasz ASO- przynajmniej ci do ktorych dzwonilem- nie maja pojecia o czym do nich mowilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Z rozbitka X wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Do Golfa V jest fajny opis jak zmienić na podłokietnik z nawiewiem na tył: http://modyfikacje-vw.blogspot.com/2012/04/podlokietnik-z-nawiewem-na-ty.html, może kiedyś będzie dla QQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Do Golfa V jest fajny opis jak zmienić na podłokietnik z nawiewiem na tył: http://modyfikacje-vw.blogspot.com/2012/04/podlokietnik-z-nawiewem-na-ty.html, może kiedyś będzie dla QQ Parenascie postow wczesniej umiescilem link do identycznej instukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Parenascie postow wczesniej umiescilem link do identycznej instukcji Przepraszam nie wiedziałem , mam pytanie czy jest w QQ pod przednimi siedzeniami nadmuch na nogi pasażerów siedzących na tylnej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Hm.... cala dyskusja jest wlasnie o tym jak taki nawiew dorobic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie ma - w QQ jeżeli ktoś siedzi z tyłu to możesz załączyć nawiew który ma wiać nad głowami kierowcy i pasażera i na pasażerów z tyłu...i działa to nawet ok. Ale nogi/stopy nie grzeje,niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Hm.... cala dyskusja jest wlasnie o tym jak taki nawiew dorobic.... Tak, tylko ja zauważyłem to dyskusja jest o podłokietnik z nawiewem na tył, a nie nadmuch pod przednimi siedzeniami. Mam Golfa V z 2003 r., ma nawiew na tył w podłokietniku i podsiedzeniami. Jest tu filmik: , że QQ na wschód mają nadmuch pod siedzeniami 1:10 Edytowane 12 Lutego 2015 przez klepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No toś Klepa dowalił Całe główkowanie szlag trefił Trza zaś myśleć od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Siedzę od kilku lat na forum golfa, przerabiałem kilka ciekawych wynalazków, teraz przygotowuję się do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tylko do Golfa co by się chciało to było,a w Qq raczej trudno o elementy tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tylko do Golfa co by się chciało to było,a w Qq raczej trudno o elementy tuningu. To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) klepa jak juz ogladasz wschodnie filmiki z QQ- widziales tam moze zeby wschodnie wersje mialy fotel kierowcy z pamiecia ustawien? Edytowane 12 Lutego 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 aby mieć pamieć foteli potrzebne jest moduł komfortu. Przerabiałem to w bmw. elektryczne udalo mi sie wstawić ale pamieci nie dalem rady. W X trailu mamy elektryczna regulacja ledzwi oraz elektryke fotelu pasazera. Szkoda sie w to bawić gra nie warta świeczki. Im wiecej kombinacji przeradza sie to już w rzeźbienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dobra, naslemy Grzmota na niemca -moze cos wybada jak sie uda z nawiewem najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 I słusznie. To samo z nawiewem.Potrzebne kanały,potrzebne okablowanie do AUX i USB i potrzebny nowy tunel,dostosowany do nawiewu.Koszta rosną ,a części oryginalne drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) No nie wiem, nie wiem. Mysle, ze Nissan nie bawil sie w projektowanie roznych tuneli dla roznych wersji. Podejrzewam, ze w tym co mamy jest miejsce na kanaly. Ale czegos wiecej dowiemy sie od Burzy jak troche niemca podpyta. Edytowane 12 Lutego 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No nie wiem, nie wiem. Mysle, ze Nissan nie bawil sie w projektowanie roznych tuneli dla roznych wersji. Podejrzewam, ze w tym co mamy jest miejsce na kanaly. Ale czegos wiecej dowiemy sie od Burzy jak troche niemca podpyta. A co wy myślicie, że Burza nie ma co robić tylko latać po salonach i spowiadać niemców? Jeszcze mi który serią ze szmajsera pociągnie . Popytam jak znajdę czas i proszę się nie podniecać zbytnio, bo może z tego g..no wyjść. Nie jest powiedziane że gość mi zdradzi tajemnice montażu nieszczęsnego nawiewu . A co z gwarancją się pytam? Bo przecież to dość spora ingerencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 E tam,jeden Grzmot Burzy nie czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi