Marcin_1998 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 W Sosnowcu bywam raz w tygodniu, do DG też nie problem. A w Katowicach to już częściej. Co do kamerki i lusterka, to już fabryka założyła. A w Pugu nie potrzeba, bo przy moim wzroście, to do tyłu już mam nie daleko... Ale ten patyk.....ciekawość zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Normalnie Hi life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) A ja jutro dostane diody w kolorze czerwonym i będę podświetlenie nóżek robił A słyszeliście chłopaki ze Sosnowiec to najbardziej na południe wysunięte dzielnica Warszawy? Nie no Marcin wpadaj kiedy chcesz. Załącznik ja dostarczenie A czyjeż to nóżki będziesz na czerwono podświetlał ??? No czyli każdy ma jakieś patenty, które można popodziwiać i obgadać, a dodatkowe znajomości nie zaszkodzą Edytowane 28 Grudnia 2015 przez chaddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mogę i z załącznikiem. Już raz na piechotę z Sosnowca do Piekar wracałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A ja jutro dostane diody w kolorze czerwonym i będę podświetlenie nóżek robił A słyszeliście chłopaki ze Sosnowiec to najbardziej na południe wysunięte dzielnica Warszawy? Nie no Marcin wpadaj kiedy chcesz. Załącznik ja dostarczenie I za tą Warszawę mi wstyd no można jakieś spotkanko robocze odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Chady a mojej zonki bo ja to z kieleckiego... Zonka ta z postu gdzie chwalę się tym zegarkiem w temacie galeria naszych qq Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Pieer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mogę i z załącznikiem. Już raz na piechotę z Sosnowca do Piekar wracałem..... Marcin widzę że z Ciebie to prawdziwy pielgrzym i przed żadnym umartwieniem się nie cofniesz W Sosnowcu bywam raz w tygodniu, do DG też nie problem. A w Katowicach to już częściej. Co do kamerki i lusterka, to już fabryka założyła. A w Pugu nie potrzeba, bo przy moim wzroście, to do tyłu już mam nie daleko... Ale ten patyk.....ciekawość zżera. Bez patyka już sobie QQ nie wyobrażam to po prostu trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No kurde same ziomale. Jo żech na grubie tyroł 15ście roków,to i mom green karte na granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 I każdy ma twój patyk Jacko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Misiek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Chady a mojej zonki bo ja to z kieleckiego... Zonka ta z postu gdzie chwalę się tym zegarkiem w temacie galeria naszych qq no to muszę odszukać tą galerię . Jak zrobisz to daj jakąś fotorelację koniecznie. A Jacko w temacie wyprzedaży czy innych promocji cichosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ahaha zabrzmiało to dość dwuznacznie hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Misiek się targuje o patyka jak by był z Będzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 he he, bo misiek jest z BĘDZINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No dobra..... płacę jak za prezydenta.... a co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cholera za długo tu mieszkam już. Pora się wyprowadzić misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 tu jest dobra lokalizacja bo mamy duże zagęszczenie ASO Nissan, a przecież te uturbione silniki ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Chyba trzeba założyć temat śląsko - zagłębiowski, bo do imprezy moderator nie posprząta tematu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Mogę pozamiatać,jak chcecie....tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 To może lepiej założyć wzorem innych forum w dziale towarzyskim podfora regionalne np. według województw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jak chcesz to zakładaj,oby nie umarło śmiercią naturalną,a gadanina zostanie i tak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jacko jako doświadczony kościelny ma racje. To forum jest bardzo specyficzne i często ponosi userów w danym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ano nie ma co komplikować najwyżej pokasuj te posty co nic nie wnoszą w temacie chyba że reszta chce aby zostało i potomni sobie poczytali Misiek i jak z poziomem oleum ? boi u mnie póki co nie bierze ani trochę. może w tych z drugiego półrocza 2015 już soft wymienili .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaddy Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) jak na razie nie stwierdzam ubytku oleju (tylko u mnie jest 1,6 motor). Aczkolwiek tak się zastanawiam czy aby to że nie ubywa to na pewno daje 100 pewność że jest wszystko ok. skoro podobno te silniki rozrzedzają olej benzyną - więc może oleju ubywa ale w takim samym stopniu jest rozrzedzany benzyną i objętość się nie zmienia dając złudzenie iż jest ok ??? Najlepiej jednak chyba za dużo nie myśleć, tylko jeździć i pilnować przeglądów - wtedy człowiek zdrowszy będzie Edytowane 30 Grudnia 2015 przez chaddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jasiek12 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 No pewnie wg mnie jest ok i kurde nie ma się do czego przyczepić żeby pomarudzić no Ale też mam za mały przebieg żeby się wypowiadać zobaczę przed przeglądem wakacyjnym czy jest różnica bo jakoś za marudzeniem nie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi