byhlk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, zakupiłem sobie subwoffer aktywny PY-250QA http://peiying.pl/boombox/py_250qa Nie chce mi się ciągnąc plusa bezpośrednio od akumulatora co wiąże się z dostaniem do kabiny, ze względu na małą moc subwofera pomyslałem aby podłączyć się gdzieś pod główny "+" idace z komory slnika do kabiny. Czy pomożecie takowy zlokalizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ale możesz sobie pociągnąć od akumulatora.Owiń przewód wzdłuż wiązki i przeciśnij go w uszczelce gumowej w grodzi,jest tam na tyle miejsca ,że przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byhlk Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 W każdym aucie miałem potężny sprzęcik... Brakuję troszkę basu dla tego zdecydowałem się na taki model, dziecko i te sprawy... Zawsze robiłem tak jak piszesz.. Wiecej roboty z przeciąganiem myslałem właśnie o innym sposobie. Jak nikt nic nie wskarze i nie sprawdze jak działa to puszcze normalnie jak zawsze... Muszę jeszcze zabrać się za odcięcie pąpy z ukrytego guzika... Jaki kolor kabli idzie od pompy? Może ktoś montował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 pąpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byhlk Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dzięki za pomoc w pisowni. Może kto inny coś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Byhlk,starałem Ci się jakoś pomóc ,szukałem w schemacie elektrycznym Note,ale nie znalazłem odpowiedzi na Twoje pytanie. Jak nie chcesz czekać to odkręć siedzisko z tyłu i pod nim masz taki duży plastikowy dekiel,pod którym są wszystkie przyłącza do zbiornika.Przewody elektryczne i paliwowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byhlk Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Poszukam jak tylko wiosna wróci :-D dziękuję za uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.