Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przepływka

daniel19791

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem auto po wcisnieciu gazu jest mulne i pomału przyspiesza odpiołem przepływke wpadł w tryb awaryjny i w ogole nie chciał jechac strasznie szarpał bład został wykasowany i dalej auto jest zamulone widze ze coraz bardziej . czy ta przepływka moze sie juz konczyc auto jest z gazem ale na gazie i bezynie jest tak samo proszeo pomoc.

Spróbuj delikatnie przeczyscic sam czujnik to jest płytka z układem scalonym i jakimiś cudami, delikatnie przeczysc ja patyczkiem do uszu lub czymś w tym stylu, może poprostu jest zabrudzona, umnie raz tak było i po przeczyszczeniu problem zniknął

Dobrze tak zrobie , ale jutro jesli nic to nie da moze byc wina przepływomierza ? błedow nie ma auto było pare razy podłanczane

Mam jeszcze takie pytanie czy czujnik wałka rozrzadu pokazało by na kompie jesli by był zły i czy auto by osłabło

a mierzyłeś przepływkę??

czujnik wałka wyskoczy na kompie,

Przepływka wyczyszczona i nic to nie dało auto co raz słabsze musze podjechac do mechanika zeby sprawdził bo sam nie umie a jak odepne kostke wyskoczy bład i nie mam czym wykasowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...