fred77 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Właśnie się dowiedziałem, że w Terrano, gdzieś przy fotelu kierowcy lub pasażera jest jakiś tajmeniczy przycisk, który ma niby włączać jakieś dodatkowe światła z tyłu. Faktycznie jest coś takiego? Nie zwracałem na to uwagi ale będę musiał zerknąć, bo akurat samochód u blacharza ma wyjęte wszystkie fotele i musiałbym poszukać takiego przycisku. Podobno tak on wygląda. http://images.sklepy24.pl/37673598/PR15/medium/pr15-przelacznik-30a-12v-podswietlany-led-12v-klawisz-30-5mm-x-19-5-mm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie ma czegos takiego. Mialem kilka sztuk i nigdzie tego nie bylo. Po za tym jaki to mialo by miec cel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pierwsze słyszę. U mnie też nic takiego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Fred, może ktoś sobie zamontował np. lampę roboczą w bagażniku i włącznik ku temu założył ... i zrobił to tak profesjonalnie, że wydaje się fabryczne no powiedzmy jak nasz Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Fred, może ktoś sobie zamontował np. lampę roboczą w bagażniku i włącznik ku temu założył ... i zrobił to tak profesjonalnie, że wydaje się fabryczne no powiedzmy jak nasz Hubert Podobno ma to być fabryczne, a ukryty włącznik ma uruchamiać dodatkowe światła pozycyjne - z tego co zrozumiałem - w lampach hamowania. NIe chce mi się w to wierzyć dlatego pytam tutaj. Edycja. Kto mi tam coś dopisuje do tytułu? W żadnym kokpicie. Ma to być gdzieś na podłodze przy przednich fotelach. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez fred77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam 2 Terrano i oba rozbierałem do gołej blachy ...żadnych przełączników nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W lampach stopu nie ma świateł pozycyjnych,chyba że z ostatnich lat produkcji no i mojego :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A ja tak z ciekawości spytam, niestety nie pomogę, bo T1 mam, a skąd maszinformacjeo tym przełączniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dla mnie wiadomość jakby z wróżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred77 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a skąd maszinformacjeo tym przełączniku? Na innym motoryzacyjnym forum ktoś się upierał, że taki jakiś tajemniczy włącznik jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 niema to sensu i składu poco mają świecić tylko tylne lampy to jakaś kosmiczna opowieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Najlepiej niech Fred poszuka i będzie wiadomo ... przecież to w jakimś dostępnym miejscu powinno być jeśli już ja jednak ciągle obstawiam że była to instalacja pod lampę roboczą jako dodatkowe światło cofania i/lub oświtlenie haka i rufy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) rozebrałem już pare 1 i 2 terrano ale takiego cuda nie widziałem to jakaś samoróbka jak lemmy wspomniał Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez łysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a może to coś z przyczepą/hakiem związane ? ja np. mam u siebie w desce zamontowany włącznik obrysówek z przodu na błotnikach i z tyłu na dachu ... też wygląda jak oryginał, ale to gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi