suszara Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kawał gumy za taką cenę mama mija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A co z resztkami które dostały się do środka? Mogły zostać zassane, chyba ze auto stało cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morpik Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No niestety spadek mocy ukazał się w trakcie jazdy i musiałem dojechać jeszcze około 30km później. Od tego czasu zastanawiam się czy to nie będzie problemem, ale w serwisie powiedzieli mi, że nie ma opcji, żeby fragmenty dostały się głębiej (jakiś filtr?) i że mogę spokojnie do nich sam przyjechać. Zobaczymy co dalej się wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Na razie zaizoluj taśmą jak pokazane na zdjęciu, a potem szukaj z rozbitego samochodu na szrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Już jakiś czas temu w serwisie mówili mi, że kuny upodobały sobie tę rurę w tych silnikach i że jej koszt to ponad 700 zł. Jednocześnie twierdzili, że ludzie naprawiają to po prostu z Autocasco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 U mnie taśma nie wytrzymywała (w dieslu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tylko rura pogryziona? Odkręcasz cybanty, wrzucasz nową rurę, dokładnie montujesz obejmy ponownie i po sprawie. Najważniejsze, aby było szczelnie. Gwarancja? Przecież w nic nie ingerujesz, nic nie modyfikujesz. A z ciekawości, na ile chcieli Cię skasować? Muszę Cię zasmucić,na pewno już nie da oryginalnych opasek.Z tego co wiem to nawet serwis sobie nie radzi z założeniem takich samych.Wymyślne pieroństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jacko to mnieś zaskoczował czyżby były jednorazowe czy tak skomplikowane, nie chce mi się wyłazić i popatrzeć na nie możesz podpowiedzieć co w nich za licho siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ogladaliśmy to w serwisie,jakaś kompilacja drucików,dziwna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Aż popatrzę jutro, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 takim czyms kropilem wygluszenie pokrywy silnika w jednym z ostatnich aut, bestia odstapila pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 U mnie taśma nie wytrzymywała (w dieslu) . By taśma wytrzymała na dziurę nałóż blachę od puszki po, wypitym ma się rozumieć, piwie a dopiero potem obwiń taśmą i będzie hulać a co do kun odstraszać choćby którymś ze specyfików z linku; http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=odstraszacz+kun&bmatch=base-relevance-popul-hou-1-1-0408 Albo dokarmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Temat połączony ze wspaniałymi kunami,obydwa mówią o tym samym,więc nie ma co zaśmiecać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arky69 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 U mnie w poprzednim Qashqai-u jakiś zwierzak przynosił mi pod maskę(obok akumulatora) upolowane ptaki- pomogły kostki do WC z POLO- marketu(najtańsze). W "101 napraw" w TVN Turbo gość próbował odstraszacz elektroniczny- NIE POMÓGŁ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news-okablowanie-silnika-smaczne-dla-gryzoni,nId,2328698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mnie też kiedyś zjadl filcowa oprawę maski. Wymieniłem na taką jakby piankę . Ale suchy chleb też znalazłem. Nie odstrasza ale szkody mniej. No poza kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi