Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nie działa radio FM/ nie pobiera/wypluwa płyty

fazzi55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem WP12 1.9 dci 2005 rok z belgi. Auto jeździ w języku francuskim i nic tam nie kumam. Mam ori płytkę z językiem ale nic nie mogę zrobić ponieważ nie pobiera płyty. Po za tym nie działa radio nie wiem dlaczego ... Jakieś sugestie ?

Sprawdź napęd przy pomocy innej płyty np. audio. Jeśli nadal będzie to samo to masz problem z napędem

Witam 

Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem WP12 1.9 dci 2005 rok z belgi. Auto jeździ w języku francuskim i nic tam nie kumam. Mam ori płytkę z językiem ale nic nie mogę zrobić ponieważ nie pobiera płyty. Po za tym nie działa radio nie wiem dlaczego ... Jakieś sugestie ?

Jak tylko nie pobiera płytki, a słychać stuki jak by chciał ja wywalić lecz nie może to problemem jest pęknięty plastik dociskający zębatki mechanizmu trochę chęci, cierpliwości, kropelka i działa..., sam dopiero co to naprawiałem zeszło ok 1h. Mam w garażu rozebrane takie radyjko jak będziesz  potrzebował podeśle fotke gdzie podkleiłem.

A czy płyta którą wrzucasz do radia nie jest zapisana w formacie MP3 ? Jak tak to nie będzie grała ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...