redwater Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Pytanie mam odnosnie ramy. Widze ze ocynk zlapal tez wewnetrzna czesc. Jak to zrobiles , ze to sie stalo? Przewaznie da sie wypiaskowac na zewnatrz, a od srodka stara farba zostaje, rdza i ocynk nie chwyta. Czy tak tez masz, czy rozcinales rame na spawach i piaskowales tez wewnatrz profili ?? Pytam powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Przeróbka zderzaka pod windę, początek prac:https://images.tapatalk-cdn.com/15/10/10/5c1d342899a6a4f9e9b97931f45f841c.jpgWysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 a jednak będzie winda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Nowy dodatek od clinika pomysłu lemiego Działa rewelacyjnie Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinic112 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Działa lepiej niż natura chciała :-) Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi