Double-W Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Przepraszam za tak banalne pytania, ale z niemieckiej instrukcji samochodu nic nie rozumiem, a wersja angielska i rosyjska opisuje równocześnie inne modele. 1. Jaki to jest model radia ? Na płycie czołowej jest jedynie napis NISSAN 6CD CHANGER (zmieniarki nie znalazłem) 2. Jak prawidłowo i szybko włożyć płytę ? Mi udaje się to po kilku minutach grzebania płytą i naciskania LOAD i EJECT. Podczas wsuwania płyty wyczuwa się opór. Po jakimś czasie chwyta płytę, wciąga i gra OK. Ale jak zmienić płytę podczas jazdy ? 3. Przycisk LOAD jest tylko dla ewentualnej zmieniarki, czy wciskać go w czasie wkładania pojedynczej płyty ? Załączam fotkę tego konkretnego radia. PS. Nie doczekałem się odpowiedzi, więc po kilku dniach wertowania internetu i praktycznych prób już wiem, że: 1. Prawdopodobnie jest to jeden z modeli Blaupunkta. (nadal nie wiem jaki) Dziwię się , że Blaupunkt firmuje się znakiem firmowym NISSANA a nie własnym. 2. Aby włożyć płytę należy nacisnąć LOAD. Na wyświetlaczu pokaże się napis WAIT. Należy więc kilka sekund poczekać. Pochrupie i wyświetli napis CD IN. Wtedy bez problemu przyjmuje płyty. 3. Radio zawiera zmieniarkę na 6 Płyt CD Byłbym wdzięczny za podanie dokładnego typu radia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.