arkady30 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiram. Mam taki problem, że obroty silnika idą do 1500 i koniec. Odcięcie. Komputer nie pokazuje żadnych błędów, żadna kontrolka się nie świeci, a mechanicy drapią się po głowie i nic więcej. POMOCY! Dodam, że silnik został wymieniony po zatarciu. Odpala i pracuje idealnie. Model X-Trail, rocznik 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 sprawdź przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 sprawdz czy podlaczony czujnik od rozrzadu przy pompie vacu, lub czy nie jest walniety... u mnie durnialo przy 1800 i zmulka lub gasniecie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady30 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 przepływomierz był wymieniomy Sprawdzone wszystko i nic Ma ktoś jeszcze jakieś rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sprawdzone wszystko uwielbiam takie określenia. oczekujesz od nas konkretnych propozycji a sam nie zadasz sobie trudu żeby opisać co dotychczas sprawdziłeś/wymieniłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady30 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Tak, jak pisałem na początku. Komputer nie pokazuje żadnych błędów. Kontrolki się nie świecą. Sprawdzone wszystkie możliwe czujniki. Auto stoi u mechanika, sam go nie robię, stąd mało konkretów z mojej strony. Straszy mnie teraz, że może być padnięty sterownik silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 filtr paliwa, zawory SCV, rozrząd, wtryski - wszystko do sprawdzenia, te części nie pokażą Ci błędu w komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.