Cantona Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Witam wszystkich użytkowników To mój pierwszy post na forum.Jestem posiadaczem Juke'a od kilku tygodni. Jestem z niego bardzo zadowolony, ale troszkę przeszkadza mi zamykanie szyb. Chodzi o to, że muszę ciągle trzymać przycisk otwierania/zamykania, by otworzyć/zamknąć szybę całkowicie. Poprzednio miałem Opla i tam wystarczyło tylko nacisnąć przycisk i szyba szła do góry lub w dół. Można było to tam również samemu zaprogramować. To przytrzymywanie w Juke'u mnie denerwuje, stare przyzwyczajenie i wygoda po prostu. Czy można coś z tym zrobić? Czy ten typ tak już ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzycho59 Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Witam wszystkich użytkowników To mój pierwszy post na forum. Jestem posiadaczem Juke'a od kilku tygodni. Jestem z niego bardzo zadowolony, ale troszkę przeszkadza mi zamykanie szyb. Chodzi o to, że muszę ciągle trzymać przycisk otwierania/zamykania, by otworzyć/zamknąć szybę całkowicie. Poprzednio miałem Opla i tam wystarczyło tylko nacisnąć przycisk i szyba szła do góry lub w dół. Można było to tam również samemu zaprogramować. To przytrzymywanie w Juke'u mnie denerwuje, stare przyzwyczajenie i wygoda po prostu. Czy można coś z tym zrobić? Czy ten typ tak już ma? Automat ma tylko szyba kierowcy, o programowaniu było na forum- przytrzymać w skrajnej pozycji (gora i dół) po kilkanaście sekund. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexxmen30 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Potwierdzam automat tylko w szybie kierowcy - trochę szkoda........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
monkahead Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Pociesz się że wszystkie japońce tak teraz mają, a szkoda bo w VW wszystkie szyby są impulsowe, nie mówiąc już o podświetleniu przycisków. Wysłano z Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navkol Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Nie ma problemu. Chinole już to rozwiązali i za ok. 30 USD i kupujesz moduł. Ja dokładałem taki do Kia Sportage, która ma wszystkie 4 szyby elektryczne ale w oryginale też tylko okno kierowcy działało "w automacie". Czas montażu - 30-60 min. Teraz przy zamykaniu samochodu wszystkie okna (po kolei) zamykają się i no i oczywiście MAJĄ AUTOMAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
monkahead Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Gdzie to kupiłeś na eBayu czy Alibaba? Da się zamykać szyby z oryginalnego pilota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.