Lukasz1989PL Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam . Problem moj polega na tym ze nie zawsze da sie otworzyc bagaznik c. zamkiem . Rozebralem go dzisiaj i zrobilem kilka zdjec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Trzeba by sprawdzić okablowanie czy nie jest przerwane w przelotce od klapy a jak wszystko ok to pewnie szczotki w silniczku sie koncza i trza go wymienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1989PL Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 nagram jutro filmik pokaze o co mi chodzi , ten plastik co jest jak spirala nie stawia zadnego oporu i mozna nim ruszac jak zabawka dla dzieci [baczek] nie wiem czy tak ma byc , zdjec zadnych na necie nie znalazlem bo wtedy byloby latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 tak ma być że można wyciągać i wpychać ten plastik biały z silniczka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz580 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam mam tez problem z zamkiem gdy otworze centralnym to klapa sie nie otwiera dopiero na przekreconym kluczyku jak nacisne to sie otwiera jak poradzic temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.