sim Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ok pojade wiec do wulkanizatora na porzadne wywazanie kol. Ogolnie widze, ze ze spasowaniem elementow blacharskich w dzisiejszych czasach jest ciezko. Mowilem juz kiedys o nowym QQ, a ostatnio odwiedzilem salon Renault. Nowy Espace na ekspozycji a poskladany tak nierowno ze z daleka widac... co gorsze, to samo obserwuje ostatnio w Mercedesie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ok pojade wiec do wulkanizatora na porzadne wywazanie kol. Ogolnie widze, ze ze spasowaniem elementow blacharskich w dzisiejszych czasach jest ciezko. Mowilem juz kiedys o nowym QQ, a ostatnio odwiedzilem salon Renault. Nowy Espace na ekspozycji a poskladany tak nierowno ze z daleka widac... co gorsze, to samo obserwuje ostatnio w Mercedesie! Ja u siebie zauwazyłam zaraz po nabyciu żuczka(2012 styczeń) źle spasowane drzwi bagażnika. Zgłosiłam w serwisie, panowie coś tam zrobili i szpary sie wyrównały. ... A biegi też mi się dobrze wrzuca:)nie narzekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Już wywnioskowałem kiedy pojawiają się u mnie wibracje/ trzęsienie samochodu - w momencie, kiedy jest jakieś obciążenie elektryczne, np. załącza się sprężarka klimatyzacji, albo kiedy podnoszę szyby do góry. Wydaje mi się, że ktoś kiedyś opisywał podobny przypadek i chodziło tam wtedy o nienaładowany odpowiednio akumulator, ale muszę poszukać dokładnie. zoja61, też będę jechał na regulację klapy bagażnika i drzwi przednie pasażera, chyba mam egzemplarz z poniedziałku, albo z piątku powiem Wam jeszcze, że ten duży prześwit to jest mistrzostwo - wjeżdżam w miejca "parkingowe", gdzie inne osobówki wymiękają panowie i panie obserwatorki nie wierzą własnym oczom, a potem podchodzą i pytają ile ten czołg kosztuje hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 sim nie wiem cze te wibracje nie powstają jak się wentylator włączy silnik dostaje obciążenia, ale może tez być cos z samym wentylatorem ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi