dzi@dek Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Mój patent w fazie testów. Filterek zakupiony w Castoramie za 40 zł z wywalonym środkiem filtrującym Dwie złączki, dwie obejmy i montaż na rurze od separatora. Co z tego wyniknie zobaczymy po pewnym czasie. Jak na razie same plusy, zbiorniczek przezroczysty i po napełnieniu olejem łatwo go odkręcić i wyczyścić. Koszt całkowity ok 60 zł, polecam - montaż b.prosty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzynka Edyta Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Mój patent w fazie testów. Filterek zakupiony w Castoramie za 40 zł z wywalonym środkiem filtrującym Dwie złączki, dwie obejmy i montaż na rurze od separatora. Co z tego wyniknie zobaczymy po pewnym czasie. Jak na razie same plusy, zbiorniczek przezroczysty i po napełnieniu olejem łatwo go odkręcić i wyczyścić. Koszt całkowity ok 60 zł, polecam - montaż b.prosty 20171001_140001.jpg20171001_135729.jpg Daj Zn tak po 2-3k km jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trucha0 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Chłopaki bez paniki z tym separatorem od Lublina mam w swoim X-ie zrobione na nim 70.000,3 zimy za nami i pełni rolę jak trzeba,po 2 latach wylałem 200ml z buteleczki ściekowej pod separatorem,śmiało zakładać bo te oryginały to porażka,wymieniłem na darmo i po 40.000km znów zaczęła pluć olejem w dolot a lało się z każdego połączenia,patent wykorzystałem też u szwagra w Renault Espace 2.0dci 175KM i też sucho w dolocie a tak kapało aż z intercoolera,na początku też obstawiałem turbinę ale najpierw warto sprawdzić tańsze podzespoły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi