Qzynka Edyta Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 tak na wariata: a można li tych postojówek po wymianie na LED używać jako światła do jazdy dziennej? mijania i drogowe mam zwykłe H4 i wtedy wydłużyłbym żywot tychże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Też bym tak chciał, ale nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A czy może ktoś podać jakiego typu i mocy są wszystkie żarówki w światłach zewnętrznych Traila po lifcie z 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Mnie też drażniła żółta barwa pozycyjnych (T31 lift) i zamiast kombinacji z ledami, kupiłem standardowe żarówki o temperaturze barwowej 4300K. Efekt choć nie idealny jest zadowalający, kolor z żółtego zmienił się na wyraźnie jasny i już tak się nie gryzie z ksenonem. Dla informacji kupiłem żarówki Philips WhiteVision 4300K. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Barton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdol Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Poproszę o fotki/film i o odpowiedź, czy ich światło jest na tyle jasne, że pozycyjne mogłyby udawać światła do jazdy dziennej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Poproszę o fotki/film i o odpowiedź, czy ich światło jest na tyle jasne, że pozycyjne mogłyby udawać światła do jazdy dziennej? Przyłaczam się. Chciałbym zobaczyc zdjecie zapalonych swiatel mijania razem z postojowymi -najlepiej w świetle dziennym oraz tak samo nocą. Z góry dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Jutro zrobię aparatem, próbowałem telefonem, ale nie ogarnął edit Dodaję zdjęcie nocne, chyba w miarę wiernie oddaje różnicę w kolorach. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Barton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Odnośnie żarówek led - ze strony firmy Osram: https://www.osram.pl/osram_pl/produkty/lampy/oswietlenie-pojazdow-i-rowerow/samochody/zarowki-sygnalowe-i-wewnetrzne/ledriving-premium/index.jsp "Informacje prawne:Niezgodny z ECE.Do użytku jedynie off-road. Wykorzystywanie w ruchu na drogach publicznych może być powodem przyznania mandatu, zatrzymania dowodu rejestracyjnego lub w przypadku kolizji utratą odszkodowania z ubezpieczenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luczak Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 kupiłem ledy w pierwszym lepszym sklepie motoryzacyjnym lodową żarówkę w5w odcień super, nie świecą ani za mocno ani za słabo, przegląd bez spiny, po prostu światło współgra z xenonem wcześniej wyglądało to faktycznie okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi