Fergul11 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jakże mi miło że choć jedną osobę z rana rozbawiłem , a na dodatek pisałem to całkiem poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ale mnie chodziło o ruskiego mechanika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ale mnie chodziło o ruskiego mechanika Upss tośmy się rozjechali z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mialem Matiza i nie jest taki zly jak sie mowi. Mysle, ze jest to bardzo fajne auto do jazdy po miescie. Jesli ma AC, wspomaganie, troche elektryki to czegos wiecej do jazdy potrzeba. Jest maly i to jest jego bardzo duza zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Muszę chyba sprostowanie dodać : nie mam nic do Matizów ... nawet kiedyś tutaj pisałam ,że Matiz i Tico - takie "pyrtki" niepozorne , a prędkości potrafią rozwinąć,że hej.. Moja wklejka - była przeciwwagą do @Fergulowego "minusa" = Ile takich bzdurnych "demotów" krąży w sieci , ot .. Nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A faktycznie, nawet uwagi nie zwrocilem bo jak rycerz zaczalem Matiza bronic podczas gdy go nikt nie atakuje. Kiedys myslalem nawet o Smarcie do jazdy po miescie ale ceny ich sa wysokie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kiedyś wklejałem zdjęcie Smarta po puszczeniu bąka Widziałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Kiedyś wklejałem zdjęcie Smarta po puszczeniu bąka Widziałeś??? ?? Ze Smarta mozna sie smiac ale on jest naprawde praktyczny. Nawet nie wiem czy on nie jest tak maly ze gdy wszystkie samochody stoja rownolegle czy on sie nie zmiesci prostopadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Wiem,dużo tego jeździ w Albanii zwłaszcza w Tiranie..i same laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Sart jest zaje... fajny Widuję jednego takiego pod pewnym urzędem w Czę-wie - stoi zaparkowany tak jak kolega gregson pisze Do przemieszczania się po zakorkowanym mieście - praca - szkoła - zakupy - dom - jest idealny... Ale to raczej jako dodatkowe auto w domu / rodzinie ...... no i ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A u mnie jeżdżą 4 takie reklama stacji radiowej http://www.conkennedy.ie/brandidentity/spinsouthwest/spini.jpg ...po sąsiedzku prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Też fajne Moja koleżanka zmieniła Hondę Prelude na Morrisa One... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 córka zastanawia sie nad mini , merc A lub cos w tym stylu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W A chyba więcej miejsca? te nowe , to faaajniutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 na aż tak nowe dla niej to mnie nie stac chyba że powiedzie sie w Euro milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 QQ na odcinku specjalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Japoneczka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=GN2y5yqN4KA Ubawiłem się 100nie przy oglądaniu tych byczków nawet ryplaya sobie włączałem kilka razy ..."jeszcze się zobaczymy i zobaczymy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kolo z brzuszkiem co ich goni też niezły kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kolo poganiacz to sławny businesman Stonoga Ma trochę filmików w słowach nie przebiera i nawet ciekawie mówi i to nie że z kartki a z pamięci leci , Bronka by przegadał No ale zaraz mnie objadą że politykuję na HP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mój post rano już skasówali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 taka karma Edziu -wchodzi polak do sklepu w Irlandii i mówi: -PO-PRO-SZĘ PIŁ-KĘ.. -what? -PIŁ-KA... -?? -Piłka..Pele,Maradonna,Ronaldo -oh yes football.. -tak,tak..A teraz Irlandczyku skup się bo będzie trudniej: do ME-TA-LU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A ja na na tego kasownika to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W końcu się ujawniłeś Edziu o auto dbasz , a o siebie nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi