Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK

gregson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się że nie każdy Arab to terrorysta, ale jakoś dziwnie się składa że każdy terrorysta zidentyfikowany to Arab  :D

Jak to mawiają araby Allahu Akbar i ciach 72 kryzysowe dziewice jego  :D

Edytowane przez Edek01

Chyba ,że po zachodzie słońca .... kiedy A....h  nie widzi ;)

Ściemniało się , chociaż alkohol z pewnego źródła :) 

(sklep na bezcłowym , Wawa Modlin) 

Jak to mawiają araby Allahu Akbar i ciach 72 kryzysowe dziewice jego  :D

Qurka wodna zabrzmiało to jakbyś zazdrościł :)

Ja to bym zazdrościł jak to by było 72 modele samochodów sportowych i autostrada do nieba  :)

Kuciapy na mnie nie robią wrażenia  :D

Jeśli coś bierzesz....to bierz połowę! :D

• Upvote 1

Jacko29 - Mistrz ciętej riposty :) 

Kuciapy na mnie nie robią wrażenia  :D

Byś zobaczył kuciapę jak rękaw czarownicy to dopiero byś ssał jak świeżo wędzony boczek , 

Te sportowe bryki są tylko środkiem do zdobycia jak to nazwałeś kuciapy  :) 

Jacko ja nic nie biorę aby stwierdzić fakt o kuciapach .

Fergul na nim kuciapy to robią wrażenie nie na mnie ,a samochody nigdy nie służyły mi do polowania na Blachary.

Hobby to ja mam motoryzacyjne nie kuciapowe .

144616_92128008347935970309.jpg?w=630&ne

Edytowane przez Edek01

Ale jaja! Właśnie podali,że w Rosji brakuje prezerwatyw.W/g rzecznika rządu Rosyjskiego fakt ten zmobilizuje naród do lepszego dobierania sobie partnerów...

ja pierdziu,...Rosja!

Co tam Rosja :) po Irlandii grasuje Rumuński gang i kradnie miedziany drut z linii wysokiego napięcia , ot cygańskie bohatery .

Pamiętam jak 10 lat temu jeden nielubiany prze zemnie irol w pracy powiedział ,-

"Jak Rumunia wejdzie do unii e. to przyjadą nowi pracownicy i będą od Was połowę tańsi , bo Wasze stawki 14€ /h są za wysokie , a wtedy albo będziecie pracować za mniej , albo do widzenia "

Roześmialiśmy mu się w twarz wtedy 

"Ty chyba nie znasz i nigdy nie widziałeś rumuńskiego cygana ?"

Chciałbym zobaczyć teraz jego minę , bo jeszcze nie widziałem pracującego tu cygana , wszyscy siedzą na socjalu albo próbują żebrać .

Z Linii Wysokiego napięcia to nie cygany to zawodowiec bo nie pomylił się ani razu i jeszcze nie spłoną :D 

W Rosji zanim zaczną kraść to badają patykiem czy już można :laie_67: 

Wot chaliera! Paliaki mu plus z minusem zamieniali!

Z Linii Wysokiego napięcia to nie cygany to zawodowiec bo nie pomylił się ani razu i jeszcze nie spłoną :D

Cycat:) "

Dobrze zorganizowany gang regularnie dokonuje kradzieży kabli linii przesyłowych na terenie całego kraju. Na sprzedaży w punktach skupu złomu, złodzieje mogli zyskać około €285,000, naprawa linii kosztować będzie ESB aż €4,7 mln.

Nadinspektor Michael O’Sullivan z nowo utworzonej jednostki do zwalczania zorganizowanej przestępczości wyjaśnił, że śledztwo jest już w zaawansowanej fazie. Wiele punktów skupu jest już w stałym kontakcie z gardą. W wywiadzie dla RTE powiedział, że za kradzieże odpowiedzialny jest rumuński gang.

„Złodzieje nocą wchodzą na słupy, odcinają długie fragmenty miedzianych przewodów, zwijają je i znikają jak duchy… Transportują je przez bagna i pola z miejsc oddalonych nawet o ponad kilometr od drogi”.

O’Sullivan dodał, że gang stwarza ogromne zagrożenie dla członków społeczeństwa, ponieważ pozostawione resztki przewodów mogą porazić prądem przypadkowych przechodniów."

koniec cycatu :)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

http://www.mahdollistavainsuomessa.com/only-in-finland/      B)  20 euro znaleziono miedzy 1a 2 pietrem na klatce schodowej dnia 11.09 o godz. 18.30  :).

Edytowane przez tomala117

B)  20 euro znaleziono miedzy 1a 2 piętrem na klatce schodowej dnia 11.09 o godz. 18.30  :).

Edytowane przez tomala117

I pewnie  "problem" pozostał .... bo zgubił pijany a ten myśli - trudno , pewnie przepiłem :D

A jak to się ma do ślubów czystości?Papier toaletowy tu nie wystarczy :D

No,chyba że katabasy postrzegają łamanie ślubów tylko z kobietą,z facetem już nie...to jest jak myślenie Muslima.