JACKO29 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Biedne te zwierzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 A taki śmieszny cytat: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=105&postdays=0&postorder=asc&start=3075" "jak ja jechałem zgodnie z przepisami , oraz wyłączyłem nawiew, klime, radio itp. to srednie spalanie na 160km spadło mi do 2,9 l w MCV 1" Tylko nie napisał czego hihihihihihihi A;bp na holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) Jacko ! ... w temacie silnika 1.2 DIG_T. Więc było to tak . Wróciłem wczoraj póżnym wieczorem z imprezy .A ,że nie mogłem zasną to zacząłem czytać sobie nasze Forum. I tak to sobie w w/w temacie odczytuję : manix donosi ,że Szczęsny wyjmował ....chyba silnik - skoro w temacie ... Edek oznajmia ,że jedzie do Krakowa ... pewnie też po silnik - skoro w tym temacie ... (a tak go wychwalał) A Jacko pisze ,że tankuje od 9 sezonów ..... Tak się uśmiałem ,że i lekko zasnąłem . Dzisiaj odczytałem ponownie i śmieję się do siebie Żeby nie było ... jestem szczery Edytowane 21 Października 2015 przez nowy 2011 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Czyli w temacie ,jest odoopie Maryny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 ... a to już Ty powiedziałeś Ja się tylko uśmiechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A to nie nowość że w QQ każdy temat to HP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Grzmocie , zamykaj , zamykaj lub usuwaj jak o pierdołach piszą , a Ty chciałeś nam kącik z lampką zakluczyć , echhh złośnik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 nowy2011 , tak fajnie to zestawiłeś ,że też się uśmiałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Grzmocie , zamykaj , zamykaj lub usuwaj jak o pierdołach piszą , a Ty chciałeś nam kącik z lampką zakluczyć , echhh złośnik ! Fergurze a od kiedy Ty się na żartach nie znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 ....e ja się znam :) dalej łacha drę za wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Cieszę się ,że tym "kabaretem" nie zrobiłem nikomu "krzywdy" .... moralnej ... :spoko: Ale mimo wszystko to ja spróbuję się zrehabilitować .... Szanowny Expercie colinsie ! Gratuluję tak szybkiego aczkolwiek zasłużonego awansu ! Nie wiem tylko czy jeszcze mogę po koleżeńsku Tobie "ty-kać" ? A jak co to uprzedź ... Edytowane 12 Listopada 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Dziękuję. Tylko, że to za karę. Fergul powiedział, że redaktor może być tylko jeden i dał mi kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 E tam zaraz kopa Dopisz sobie "pełniący obowiązki" i nikt się czepiał nie będzie Żebym miał więcej czasu to bym skrobnął jakiś felietonik :"Jak młoda pani doktor (max 28lat) Fergulowi worek obmacała " a tak nie da rady ,jestem z...ny jak koń po westernie .i jeszcze kontuzja mi się przytrafiła , dobrze że w lewą dłoń nie w prawą bo byłby problem z otrząsaniem po potrzebie Dłoń wygląda jak nadmuchana rekawiczka , rozbite kolano i podarte portki , ale w modnym stylu ,bo prawy policzek swiecił A jutro z rana znów "wstydliwe" badania , zaczyna mi sie to podobać mogli by znów dac jakąś młodą siksę po studiach , nie starą .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A co stare w odstawkę??? Też potrzebują pomacać...i byc macane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jacko , wrażenia estetyczne też są ważne , wszak "starą" mam w domu , a od silnej podniety to i centymetrów przybywa ....no milimetrów może ? To jak już tak grzeszymy na forum to ...opowiadał mi kolega że "najlepsze są te bezzębne" żadna profesjonalistka nie dorówna , ale wierzyć , nie wierzyć trzeba by spróbować tylko czasu nie ma i wszystkie jak w kościele w niedzielę na mszy się rozglądam to uzębione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Daj im jabłko,szybko poznasz która warta zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Daj im jabłko,....... jeronie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Miłego Weekendu ! Test_dla_kierowcy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi