Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK

gregson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A taki  śmieszny cytat:

http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=105&postdays=0&postorder=asc&start=3075"

"jak ja jechałem zgodnie z przepisami , oraz wyłączyłem nawiew, klime, radio itp. to srednie spalanie na 160km spadło mi do 2,9 l w MCV 1"

Tylko nie napisał czego hihihihihihihi

A;bp na holu.

Jacko ! ... w temacie silnika 1.2 DIG_T.

Więc było to tak .

Wróciłem wczoraj póżnym wieczorem z imprezy .A ,że nie mogłem zasną to zacząłem czytać sobie nasze Forum.

I tak to sobie w w/w temacie odczytuję :

manix donosi ,że Szczęsny wyjmował ....chyba silnik - skoro w temacie ...  :)

Edek oznajmia ,że jedzie do Krakowa ... pewnie też po silnik - skoro w tym temacie ... (a tak go wychwalał) ;)

A Jacko pisze ,że tankuje od 9 sezonów ..... :)

Tak się uśmiałem ,że i lekko zasnąłem . Dzisiaj odczytałem ponownie i śmieję się do siebie ;)

Żeby nie było ... jestem szczery :D

Edytowane przez nowy 2011
  • Upvote 1

A to nie nowość że w QQ każdy temat to HP :D

Grzmocie , zamykaj , zamykaj lub usuwaj jak o pierdołach piszą , a Ty chciałeś nam kącik z lampką zakluczyć , echhh złośnik ! 

Grzmocie , zamykaj , zamykaj lub usuwaj jak o pierdołach piszą , a Ty chciałeś nam kącik z lampką zakluczyć , echhh złośnik ! 

Fergurze :D a od kiedy Ty się na żartach nie znasz? :huh:

• 3 tygodnie później...

Cieszę się ,że tym "kabaretem" nie zrobiłem nikomu "krzywdy" .... moralnej ... ;):spoko: :spoko:

Ale mimo wszystko to ja spróbuję się zrehabilitować .... :0recourse:

Szanowny Expercie colinsie !

Gratuluję tak szybkiego aczkolwiek zasłużonego awansu !

Nie wiem tylko czy jeszcze mogę po koleżeńsku Tobie "ty-kać" ? ;)

A jak co to uprzedź ...:)

Edytowane przez nowy 2011

E tam zaraz kopa :) 

Dopisz sobie "pełniący obowiązki" i nikt się czepiał nie będzie :) 

Żebym miał więcej czasu to bym skrobnął jakiś felietonik  :"Jak młoda pani doktor (max 28lat) Fergulowi worek obmacała "  a tak nie da rady ,jestem z...ny jak koń po westernie .i jeszcze kontuzja mi się przytrafiła , dobrze że w lewą dłoń nie w prawą bo byłby problem z otrząsaniem po potrzebie :) 

Dłoń wygląda jak nadmuchana rekawiczka , rozbite kolano i podarte portki , ale w modnym stylu ,bo prawy policzek swiecił :) 

A jutro z rana znów "wstydliwe" badania , zaczyna mi sie to podobać :) mogli by znów dac jakąś młodą siksę po studiach , nie starą .?

A co stare w odstawkę??? Też potrzebują pomacać...i byc macane :D

Jacko , wrażenia estetyczne też są ważne , wszak "starą" mam w domu , a od silnej podniety to i centymetrów przybywa ....no milimetrów może :) ?

To jak już tak grzeszymy na forum to ...opowiadał mi kolega że "najlepsze są te bezzębne" żadna profesjonalistka nie dorówna , ale wierzyć , nie wierzyć trzeba by spróbować :) 

tylko czasu nie ma i wszystkie jak w kościele w niedzielę na mszy się rozglądam to uzębione :) 

Daj im jabłko,szybko poznasz która warta zainteresowania :D