Edek01 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ta partia miała trafić tylko do Poznania tam kierunków się nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale one mialy wlaczone kierunkowskazy, tylko, ze migaly im tylko te umieszczsone na lustrekach bocznych. Ciezko uwierzyc w to, ze akurat obydwa samochody mialy przepalone zarowki z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 W Czę-wie również...... Choć czasem mam wrażenie , że w nowych brykach, to chyba już nie montują kierunków lub notorycznie przepalają się żaróweczki plaaagaa... o zgrozo....plaga ignorantów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bo Volkswagen tera straszne dziadostwo robi i strach za tym jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No ale ciekaw jestem czy zeczywiscie teraz VW nie montuje z tylu kierunkowskazow czy tylko to spalone zarowki byly w obydwu przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja ci powiem lepiej montują ledy ale że chińskie to się przepalają po wyjeździe z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Eee... czasem widzę te fajne mrugające kółeczka ... Dobrze i fajnie widać te kierunki.... jeśli je ktoś włączy / używa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Bo czasem działają a czasem już spalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jadąc niemieckim pojazdem (ze szczególnym naciskiem na VW) ma się taki prestiż, że włączanie kierunkowskazów jest zbędne. A wiem coś na ten temat, bo do grudnia jeździłem jedynie słusznym Passatem w "tedeiku", z grzanymi zydlami i środkiem w świniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kierunków to nie wrzucają złotówy nie wiem czy z lenistwa a może taksówkarz to najlepsi kierowcy w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Taksówkarz zna swoje miasto jak własną kieszeń więc po co mu kierunkowskaz skoro wie gdzie ma jechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Często cierpy nie wiedzą gdzie jechać wtedy pytam a raczej japę drę jak zdał egzamin Taxi??? A egzamin jest jak na przewodnika wycieczek on nie tylko jest z topografii miasta ale o wiele więcej tam jest materiału !!!!! Ja bym go nie zdał na bank bo pytań jest 8000 tyś !!! Na egzaminie za 280zł dostajemy 20 pytań z 8000 tyś powodzenia Edytowane 29 Maja 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 ...a ja cofam to co mówiłem dotychczas dobrego o kobietach !!! To jeszcze tak ....niech wrzucę i ja kamyczek do ogródka feministek !!! Nieodżałowany wujek , stary kieryka 35 lat za fajerą w PKSie miał kiedyś zdarzenie , a raczej zderzenie z funkiel nówką syreną 104 , a za kółkiem siedziała wyfiokowana i wylakierowana blond piękność w szyfonie na łbie . Wytoczyła się tym cudem ówczesnej motoryzacji z podporządkowanej wprost pod żubra i bum. bęc, trach , blacha się pogięła Wysiada owa kierownica i tymi słowami do wujka mówi ... - Czy nie widzi pan że kobieta jedzie ? -Dobrze wychowany mężczyzna ustąpiłby ! To na tyle , dziękuję za uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Fergul Nie ma reguły .... ! Ale z tego płynie nauka . Ja się już nauczyłem Zawsze patrzę nie - kto lecz "jak" prowadzi samochód i często omijam i odpuszczam (nie z grzeczności) też i panom A ,że nie kiedy nie zdążę "dostrzec" ... więc kilka stłuczek też zliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ...a ja cofam to co mówiłem dotychczas dobrego o kobietach !!! Fergul Nie ma reguły .... ! Ale z tego płynie nauka . Ja się już nauczyłem Zawsze patrzę nie - kto lecz "jak" prowadzi samochód i często omijam i odpuszczam (nie z grzeczności) też i panom A ,że nie kiedy nie zdążę "dostrzec" ... więc kilka stłuczek też zliczyłem Ale ja to napisałem nie w kontekście "Z za kierownicy" a tak ogólnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Uuuu,widzę ,że koledze jakaś białogłowa krwi zepsuła sporo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Limit PH wykorzystałem chyba na parę lat ? http://kresy24.pl/68608/kosmetyczka-dla-rosyjskiej-armii/ Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Albo praca kilka lat przy sprężonym powietrzu. Stałeś na niedzielnych odpustach z balonami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Hehe, już sobie wyobrażam Jacka z balonikami. Pewnie też różne kołatki i wiatraczki dla dzieci sprzedawał (o różańcach nie wspomnę). Przy okazji sam biegał w przykrótkich porciętach z szelkami i kijkiem koło toczył wydając przy tym dźwięk "brum, brum". W ten sposób po raz pierwszy liznął motoryzacji. Ah, aż sam się rozmarzyłem jaką mieliśmy kiedyś wyobraźnię. Zabawki z niczego, rozgrywki w kapsle czy bomby z saletry. A teraz komputry tylko wyłączające samodzielne myślenie. Odnośnie natomiast wcześniejszego pytania Gregsona, to mimo mniejszego silnika mam podobnie. Ogólnie przy większych prędkościach dokuczliwy staje się szum powietrza, a silnika nie słychać wcale. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Stałeś na niedzielnych odpustach z balonami ? Hehe, już sobie wyobrażam Jacka z balonikami. Pewnie też różne kołatki i wiatraczki dla dzieci sprzedawał (o różańcach nie wspomnę). Przy okazji sam biegał w przykrótkich porciętach z szelkami i kijkiem koło toczył wydając przy tym dźwięk "brum, brum". W ten sposób po raz pierwszy liznął motoryzacji. Ah, aż sam się rozmarzyłem jaką mieliśmy kiedyś wyobraźnię. Zabawki z niczego, rozgrywki w kapsle czy bomby z saletry. A teraz komputry tylko wyłączające samodzielne myślenie. Odnośnie natomiast wcześniejszego pytania Gregsona, to mimo mniejszego silnika mam podobnie. Ogólnie przy większych prędkościach dokuczliwy staje się szum powietrza, a silnika nie słychać wcale. Już zgredom odpowiadam Praca na dole kopalni przy kompresorach i urządzeniach na sprężone powietrze Co do baloników....bawiłem się ...ale później i nie w krótkich porciętach A z kółeczkiem ,a i owszem biegało się ,ale jak widzę nie tylko mnie ta przyjemność służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Żeś w dziurze grzeboł to pokapowałem zara na poczuntku jak by to Edward pedzioł Tak tylko dla draki zagaiłem , ale kurde z fajerkom i pogrzebaczem to nie biegałem , jestem z epoki pierwszych walkmanów i niedoboru R 6 paluszków do nich . Kapsle puszczałem te z saletrą , a w wyścigi pokoju też grywaliśmy aż paznokcie siniały A że szumi ....to może kołnierzyk za ciasny ? już się Hanke z Raków leczył na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Fergulu szanowny, widzę że podłapałeś bakcyla humorzastego. No i elegancko. Wprowadźmy trochę rozrywki na to stetryczałe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ile można się gryźć z sumieniem i bić z myślami , na szczęście jutro znów do pracy to i głowa będzie zajęta czy innym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Żałuj żeś z kółkiem nie biegał... Kapsle,a jakże,a saletra z cukrem była i pyłem drzewnym...Do tej pory pamietam jakie wpier...od ojca dostałem jak w powietrze poszła stara brzoza przed rzeką w drodze na boisko... Panowie ,rozepnijmy kołnierzyki,bo to temat o szumach.Nasze wynurzenia nadają się do skansenu PRL,który znajduje się na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A mnie i moich kumpli zawinęła CZARNA WOŁGA po tym jak przez zabawę z saletrą prawie las podpaliliśmy. Potem siedzieliśmy na MILICJI jak bandyty jakieś (a mieliśmy może ze 12-13 lat), a potem była APOKALIPSA, gdy przyszedł TATA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi