JACKO29 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Facet jest zawsze dzieckiem a najgorsze dla mnie jest to że mi zabawki strasznie zdrożały Dla mnie to była najlepsza zabawa z dużą beką i saletrą jak ta beka latała uuuuuuuuu O coś tak pięknego https://www.youtube.com/watch?v=3s7vrKWIBSc A najgłupsza zabawa w mym życiu to zbieranie amunicji i rozpalanie ogniska oj głupota straszna Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A my z ferajną na składakach pojechaliśmy do jednostki odwieźć żołnierzom niewypał z moździerza na bagażnik se go przypiąłem "Wigry 4 " A jeszcze innym razem na miesięcznych praktykach zakosiłem "strzelcowi" od wstrzeliwania kołków na "Matce Polce" torbę spłonek , tak ze 300 szt ....i też ognisko rozpaliliśmy , tylko że jak zaczęło nap.....ać po wrzuceniu weń tych spłonek to rozniosło całe nasze ognisko i połowa nie wybuchła , ALE BYŁO FAJNIE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nooo, fajnie było. Ale jak teraz człowiek pomyśli o niektórych wyczynach, to włos na głowie się jeży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Colins,przez te zabawki(a blisko miałem (pustynię Błędowską) ,przekonałem się ,że kciuk sięga aż do nadgarstka! Kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 To ja tez pamietam jak za mlodu znalezlismy w malym bagnie cala kupe naboi a pozniej je do ogniska wzucilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Cie choroba . Pustynia Błędowska i 2 tygodnie poligonu . Jak sobie przypomnę to aż ..... .Dostaliśmy eski (suchy prowiant ) pancerwafle , cukierek i puszka z padliną , wyrzuciliśmy , jutro rano śniadanie przywiozą . Rano w okolicach godziny na śniadanie informacja poszła po namiotach że wróg napadł na kuchnie i śniadania nie wydali Dobra lać na to będzie obiad , nie ? Wróg okupował kuchnię przez kolejne dwa dni , wiecie jakie pyszne były te pancerwafle z kminkiem , a padlina smakowała jak wystana za PRLu szynka na święta ...i sranie w dół , takie mam wspomnienia z Pustyni Błędowskiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 No nie A ja tam się wybierałem ... w drodze w Pieniny . (Ostatnio zboczyłem w Ojcowski Park Narodowy ) Ale Fergul jak tak cały stan Armii ją "zasmrodził" to nie wiem czy ją można jeszcze oglądać ? ... może tylko z lotu ptaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 To już wiemy skąd wzięła się tam pustynia. Fergulowski z kompanią wytruli całą roślinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Colins! Nie zatruli!!! Raczej nawozili,bo teraz pustynia zarasta! I chcą kozy wpuścić Czuję interes Muszę do Albaniji się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A jak Abani to Gang Albanii i teledysk dla mego kolegi Colinsa refren tej piosenki często sobie śpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 CO!TO JEST!!!??? To się słucha? i ma się podobać??? O Matko!!! Gdzie w tym jest muzyka??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Co myślę o słuchaczach takiej muzyki (i samej muzyce) może lepiej nie będę pisał. Napiszę za to dyplomatycznie, że podzielam zdanie Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A ty już się wyspał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A mnie dziwi, ze ktokolwiek slucha takiej papki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 A ty już się wyspał??? Jestem już tak stary, że szkoda mi czasu na sen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Muszę się nad sobą zastanowić...co ja robię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Edek Ty prowokatorze he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Edziowi się dziś dostało i SE poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Od kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Ktoś dał mu po łapkach ? Muszę śladu w tematach poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Tym razem Yan-ek mu pojechał, bo znowu z jedynie słusznym olejem wyskoczył. A wcześniej na SB Skyllerka. Długo by opowiadać. Pewnie jutro da nam popalić ze zdwojoną siłą (mówię o Edziu oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na SB to ja też się zgrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Edziowi się dziś dostało i SE poszedł. Z nas dwóch to ty jesteś najlepszy Spiritus Movens Mistrz pisania na opak Kozy kozy o to dopiero jest miłość kozy do araba jadą na randkę Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 A jak Abani to Gang Albanii i teledysk dla mego kolegi Colinsa refren tej piosenki często sobie śpiewam Po kilkukrotnym odsluchaniu refren zeczywiscie jest najlepszy-ale reszty nie da sie sluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi