Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK

gregson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Facet jest zawsze dzieckiem a najgorsze dla mnie jest to że mi zabawki strasznie zdrożały :(  

Dla mnie to była najlepsza zabawa z dużą beką i saletrą jak ta beka latała uuuuuuuuu

O coś tak pięknego 

https://www.youtube.com/watch?v=3s7vrKWIBSc

A najgłupsza zabawa w mym życiu to zbieranie amunicji i rozpalanie ogniska oj głupota straszna  :unsure:

Edytowane przez Edek01

A my z ferajną na składakach pojechaliśmy do jednostki odwieźć żołnierzom niewypał z moździerza :) na bagażnik se go przypiąłem "Wigry 4 " 

A jeszcze innym razem na miesięcznych praktykach zakosiłem "strzelcowi" od wstrzeliwania kołków  na "Matce Polce" torbę spłonek , tak ze 300 szt :) 

....i też ognisko rozpaliliśmy , tylko że jak zaczęło nap.....ać po wrzuceniu weń tych spłonek to rozniosło całe nasze ognisko :) i połowa nie wybuchła , ALE BYŁO FAJNIE .

Colins,przez te zabawki(a blisko miałem (pustynię Błędowską) ,przekonałem się ,że kciuk sięga aż do nadgarstka! Kto by pomyślał :D

To ja tez pamietam jak za mlodu znalezlismy w malym bagnie cala kupe naboi a pozniej je do ogniska wzucilismy...

Cie choroba . Pustynia Błędowska i 2 tygodnie poligonu . 

Jak sobie przypomnę to aż .....

.Dostaliśmy eski (suchy prowiant ) pancerwafle , cukierek i puszka z padliną , wyrzuciliśmy , jutro rano śniadanie przywiozą .

Rano w okolicach godziny na śniadanie informacja poszła po namiotach że wróg napadł na kuchnie i śniadania nie wydali :) 

Dobra lać na to będzie obiad , nie ? 

Wróg okupował kuchnię przez kolejne dwa dni , wiecie jakie pyszne były te pancerwafle z kminkiem , a padlina smakowała jak wystana za PRLu szynka na święta :) 

...i sranie w dół , takie mam wspomnienia z Pustyni Błędowskiej .

No nie :(

A ja tam się wybierałem ... w drodze w Pieniny . (Ostatnio zboczyłem w Ojcowski Park Narodowy )  Ale Fergul jak tak cały stan Armii ją "zasmrodził"  to nie wiem czy ją można jeszcze oglądać ?;) ... może tylko z lotu ptaka ? :)

Colins! Nie zatruli!!! Raczej nawozili,bo teraz pustynia zarasta!

I chcą kozy wpuścić :D Czuję interes :D  Muszę do Albaniji się wybrać :D

A jak Abani to Gang Albanii i teledysk dla mego kolegi Colinsa  refren tej piosenki często sobie śpiewam  :laie_67:

CO!TO JEST!!!???

To się słucha? i ma się podobać???

O Matko!!!

Gdzie w tym jest muzyka???

• Upvote 2

Co myślę o słuchaczach takiej muzyki (i samej muzyce) może lepiej nie będę pisał.

Napiszę za to dyplomatycznie, że podzielam zdanie Jacka. :)

A ty już się wyspał???

Muszę się nad sobą zastanowić...co ja robię!

Tym razem Yan-ek mu pojechał, bo znowu z jedynie słusznym olejem wyskoczył. A wcześniej na SB Skyllerka. Długo by opowiadać. Pewnie jutro da nam popalić ze zdwojoną siłą (mówię o Edziu oczywiście). :D

Edziowi się dziś dostało i SE poszedł. :devil:

Z nas dwóch to ty jesteś najlepszy Spiritus  Movens  :D

Mistrz pisania na opak  :spoko:

Kozy kozy o to dopiero jest miłość kozy do araba jadą na randkę   :D

Edytowane przez Edek01

A jak Abani to Gang Albanii i teledysk dla mego kolegi Colinsa refren tej piosenki często sobie śpiewam :laie_67:

Po kilkukrotnym odsluchaniu refren zeczywiscie jest najlepszy-ale reszty nie da sie sluchac.