JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Nie dotrwałem do refrenu,włączyła mi się blokada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Z nas dwóch to ty jesteś najlepszy Spiritus Movens Jaki spirytus, jaki spirytus panie naczelniku. Toż to ja dziś nic nie pił (huh ).* * "Kogel-Mogel" o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fanów to oni chyba nie mają żenada straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fanów to oni chyba nie mają żenada straszna.No wlasnie bys sie zdziwil. Patrzac na popularnosc utworow na Spotify widze, ze maja bardzo wielu fanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Świadczy o odmóżdżeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Na temat gustów się nie powinno dyskutowac chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Świadczy o odmóżdżeniu...O odmozdzeniu nie tylko to swiadczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Jezu Panowie przecie ja tego nie słucham,mnie się tylko refren bardzo podoba Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Aaaa to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ...bo jeden lubi ogórki , a drugi ogrodnika córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja tam za ogórami nie przepadałem ale za córkami ogrodnika to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 ...jak pies ogrodnika ? Sam nie zjesz a drugiemu nie dasz nawet polizać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 O przepraszam niema jak Gang Bang ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Robi się ślisko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) ...jak pies ogrodnika ? Sam nie zjesz a drugiemu nie dasz nawet polizać ... Edwardo jest z tych co nie liżą. Coś tam przy tym wspominał o kutrach rybackich czy jakichś przetwórniach rybnych, ale nie wiem o co mu chodziło. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A nie mówiłem. Znów o rybach gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 macie szczęście że to HP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Mamy mamy My tu gadu gadu a tam to się bawią http://www.cda.pl/video/22637791/Wodny-bolid Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6jMiXcJ-rvE&list=RD6jMiXcJ-rvE#t=1 Edek ani ryb połowić , ani widoków pooglądać czyli to co starsza Pani pedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Edzik chyba miał e życiu pecha i spotykał "panie" co nie wiedziały co to woda i mydełko ,a wszelaki zapach naturalny ,jako feromony traktowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Napoleon z niego nie jest kurcze 1313 w postach ale nr trafiłem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Już raz pisałem,dziwne pojmowanie świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 W nawiązaniu do mojej ostatniej wizyty nad jeziorem (bo Jacko pytałeś), było tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dlatego może się wybiorę nad to jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 W nawiązaniu do mojej ostatniej wizyty nad jeziorem (bo Jacko pytałeś), było tak... A Ty byłeś obok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi