colins Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mnie nie ma w kadrze. Stoję z lewej strony. Chyba nie muszę dodawać za kim wodzi wzrokiem ta młoda. Szczególnie na tę okoliczność przywdziałem śnieżnobiałe podkolanówki, a świąteczne sandały wypastowałem woskiem z karnauby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Taaa taaa tak sobie pochlebiaj, ta wosk caranuba jak ty na puszkę od niego żydzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Renault Kadjar vs. Nissan Qashqai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mój LG E610 nagle stracił ochotę na nawiązywanie kontaktu z NCII Macie może jakieś podpowiedzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tam jest ankieta ludziom bardziej podoba się Kajdar !ale ja we wewnątrz Kajdara widzę wyposażenie DACIA- jakoś ! Wyświetlacz ,pokrętła i jeszcze parę elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja czasem też używam balsamu. Balsamu Pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Może jestem stary ale zdecydowanie wolę QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ten Kadar,czy jak mu tam,nie będzie miał dobrego startu,raczej falstart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Już kiedyś pisałem, że Renault chce się wylansować z Kadjarem na fali sukcesu Qashqaia. Nieładnie. Choć jeśli utrzymają cenę jak na starcie czyli poniżej 90000 zł za najbogatszą wersję wyposażenia, to mogą Nissanowi odebrać sporo klientów. Znów nieładnie. Tym bardziej, że w takim wypadku zrobi się bratobójcza walka w obrębie jednego koncernu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Możliwe, że chcą mieć po prostu pełną gamę. Kaptur pokazał, że jest potencjał, no to zrobili Kajdara. Nie sądzę, aby to był model o sukciesie na miarę QQ. Raczej dopełnienie gamy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Jaka walka jak Nissan ledwo zipie Renault ma pakiet większościowy to Nissan ma tyle do gadania co Icek za drutami I tak Dacia ma największą sprzedaż ludzie ile oni tego sprzedają 10 modeli a każdy jeden taki sam w środku Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Tyż prawda. Pewnie japońskie samuraje z Nissana do dziś francuzom robią (nie powiem co, bo się wstydzę ) za to, że im życie uratowali. Podobnie Rumuni. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No właśnie nie. Renault wprawdzie ma sopory udział w Nissanie ale Nissan bardzo się ostatnio umocnił w koncernie. Renault podobno chiał nawet kupić więcej akcji, ale kierownictwo Nissana odmówiło. Nissan wyraźnie rośnie w siłę w odróżnieniu do Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ale jaki idiota pozwala aby wykupić większość???????? Nakutany Samuraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 I tu też się mylisz Edwardzie. Renault posiada dokładnie 44,4% udziałów w Nissanie. Sam Nissan ma 15% udziałów w Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Bardzo mi się podoba ten kosmetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Piłem piłem smaczny popity nie trza Ale ja z Drikken to ja lubię z cytrynką i tonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Muszę pogadać z żoną. Pochodzi z okolic Dobiegniewa. Zatem przy najbliższej okazji poproszę ją o sprawdzenie dostepności tego kosmetyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ranger na półce w monopolu pełno tego balsamu nie trza jechać do Dobiegniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 To oznacza że nissan co roku odkupuje swoje udziały bo było więcej dla renault !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Że co ??? Renault nigdy nie miało pakietu wiekszościowegow Nissanie. Faktycznie wykup prawie 40 % akcji w pewnym ciężkim dla Nissana momencie uratował im d*pę, ale nigdy nie dało Renault całkowitej kontroli nad Nissanem. Nissan udziały Renault wykupił później - jak stanął na nogi. Koncern wbrew obiegowej opinii kooperuje. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tyle czy sile nie ważne ale ten zapis pokazuje Icka za drutem -Japończycy mają 15 proc. w Renault, bez prawa głosu!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tak samo jak i Renault nie ma prawa decydującego głosu w Nissanie. Faktyczny układ jest taki, że Renault ma większy dostęp do technologii Nissana niż Nissan do technologi Renault. Prawdę mówiąc nie wiem, czy Nissan chce od Renault czegoś więcej niż silniki diesla. No może dostęp stategiczny do wytwórcy Valeo ma jeszcze jakieś znaczenie... Układ może być zatem bardzo zdrowy dla obu stron. Więcej faktów Edziu - mniej mitomanizmu. We wszystkim co tu piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nissan to już ma silniki benzynowe Renault i osprzęt razem z budą Do mitomana mi baaaardzo daleko zobacz sam co zostało z nissana teraz w salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie tak do końca Edziu. Znowu przesadzasz. Faktycznie DIG-T to Renault. Ale już DIG-S to już Nissanowska inwencja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi