JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 I weź się umów z Tajką. Idziesz na chatę, a tu baba z jajami. To jest tak jak w tym porzekadle o życiu...znacie??? Jak nie to powiem Życie jest jak striptiz transwestyty ,wszystko ładnie pięknie,atu nagle ch*j! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dokładnie święte słowa !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 To jest tak jak w tym porzekadle o życiu...znacie??? Jak nie to powiem Życie jest jak striptiz transwestyty ,wszystko ładnie pięknie,atu nagle ch*j! Wszystko dobrze jeśli wcześniej do niczego nie zdążyło dojść. A jeśli doszło? Wiecie lizing i te sprawy. Ooo Jezusicku. Toż to wiadro spirytusu by nie pomogło do odkażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 A o wontrupce nie pomyslałeś...wytrzymałaby taki spirytus movens??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Spiritus movens by nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wolałbym stracić wątrobę niż godność. Choć z drugiej strony przecie taki rasowy tranzystor od kobiety różni się tylko jednym szczegółem. Może więc nie byłoby tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 O tych katojach to mozna duzo opowiadac. Byle jeden mlody, doswiadczony. Kiedys poznal w knajpie ladna panienke, oczywiscie w drodze juz bylo male przytulanie, calowanko itd A pozniej w pokoju hotelowym w lozku widzi cos dyndajacego miedzy nogami. I oczywiscie jej/jego niewinne pytanie- To nie wiedziales? Wiec jesli macie jakiekolwiek kontakty w Tajlandii naprawde nie wiecie z kim macie do czynienia dopoki nie zobaczycie tej osoby nago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tzn....że Diana to ....Diana ale nie do końca Ale jakbym Wam powiedział to dopiero byście sraczki dostali ...no nie chcesz chyba powiedzieć że to tv. z Tajlandii , bo boję się o zapas papieru i zwieracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kurna, rzeczywiście wszystko zaczyna układać się w logiczną całość. To dlatego pojawił się niby niewinny temat o Tajkach i "tranzystorach". Masz rację Fergulu. Temat jest śliski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Nie no panowie!proszę z takimi tematami o naszych pięknych paniach nie wyskakiwać.Tay to jest Tay,a tutaj jest Polska...piekna nasza i nasze panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Żadne Taj ani Tay - dzieki Jacko29 za obronę No zjedzą mnie tu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Schrupią razem z bransoletkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Żadne Taj ani Tay - dzieki Jacko29 za obronę No zjedzą mnie tu normalnie Oni ślinią się ale krzywdy nie zrobią Taka to już ich natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Patrzcie go - ONI. A ON, to z innej gliny. Myśli, że lepszy pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ma się te wejścia i wie o czym się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Diana , uchyl rombka tajemnicy Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 ...bo to w dzisiejszych czasach te Szpaki , Kielbasy i inne Rafalale tak potrafia zmylic niuch faceta ze latwo o pomylke , juz Skyller---ka za faceta robila na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Tak to jest ... kobieta nie byłaby sobą jak nie kokietowała by ... ale, że Jacko... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ta..... Jacko też dorzuca do pieca , tak napisał ...- Ma się te wejścia i wie o czym się pisze -jakby nasza koleżanka forumowa Diana co najmniej zapowiadała pogodę w TVNie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Tak to jest ... kobieta nie byłaby sobą jak nie kokietowała by ... ale, że Jacko... ? No kurna!A co ja to Tay!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 No kurna!A co ja to Tay!? Nie wiem , nie widziałem jak dalece się zakonspirowałeś , a poza tym zarobiony jestem ps; W stacji kontroli pojazdów (u mnie) pracuje kobitka na etacie mechanika i sprawdza stan tech pojazdów , ach ta emancypacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 No kurna!A co ja to Tay!? A to już sam sobie odpowiedz ! Albo jesteś z nami albo z 'nimi" ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ha ha ha mozecie byc spokojni ani ze mnie Szpak ani Rafalala a tym bardziej Kiełbasa Wurst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Bez zdjęcia, że tak powiem całości, nie uwierzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi