ahilles Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zamierzam oczyścić parownik pianką ale od strony odpływu skroplin ale mam problem ze znalezieniem tej rurki. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie on się znajduje no i czy jest do niego w miarę dostęp. Może jakieś rysunki lub foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zamierzam oczyścić parownik pianką ale od strony odpływu skroplin ale mam problem ze znalezieniem tej rurki. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie on się znajduje no i czy jest do niego w miarę dostęp. Może jakieś rysunki lub foto http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98274-odp%C5%82yw-skroplin-z-klimatyzacji/?hl=%2Bodp%C5%82yw+%2Bklimatyzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahilles Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 możesz bliżej określić, może coś przeoczyłem ale zaglądałem za pompe ABSu , może jakieś bliższe szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.