ahilles Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Zamierzam oczyścić parownik pianką ale od strony odpływu skroplin ale mam problem ze znalezieniem tej rurki. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie on się znajduje no i czy jest do niego w miarę dostęp. Może jakieś rysunki lub foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Author53 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Zamierzam oczyścić parownik pianką ale od strony odpływu skroplin ale mam problem ze znalezieniem tej rurki. Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie on się znajduje no i czy jest do niego w miarę dostęp. Może jakieś rysunki lub foto http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98274-odp%C5%82yw-skroplin-z-klimatyzacji/?hl=%2Bodp%C5%82yw+%2Bklimatyzacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahilles Posted May 12, 2015 Author Share Posted May 12, 2015 możesz bliżej określić, może coś przeoczyłem ale zaglądałem za pompe ABSu , może jakieś bliższe szczegóły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.