berater Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 No to parę sztuk tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czyli mój się kwalifikuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czyli mój się kwalifikuje . Mój niby rocznikowo też. Ale mojego numeru VIN na liście brak. Może to są samochody sprzedane wyłącznie w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mojego też brak bo ja mam niemca, a tu są nr. vin aut z polskich salonów. Mimo to rocznik rocznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 I UWAGA: w serwisie powiedzieli, że mój sie nie kwalifikuje a na liście jest!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 I UWAGA: w serwisie powiedzieli, że mój sie nie kwalifikuje a na liście jest!!!!!!! Klienta zbędą, a poduchy przehandlują na boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) W serwisie wciąż twierdzą, że pomimo listy mój x się nie kwalifikuje bo oni mają swoją listę...!!! Edytowane 23 Czerwca 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zażądaj pisemnej odmowy wykonania akcji serwisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) mam taką od nich Subject: Raport IronPort UKW: [WARNING: A/V UNSCANNABLE. / Niemozliwe bylo przeskanowanie tej wiadomosci.]problem z serwisem "Szanowny Panie. Z danych dostępnych w systemie gwarancyjnym Nissan, który jest dla nas podstawą do podjęcia działań naprawczych jednoznacznie wynika, że Pana pojazd na dziś nie jest objęty jakąkolwiek akcją techniczną. W związku z tym na razie nie mamy podstaw do podjęcia działań naprawczych. Poniżej zamieszczam print z systemu gwarancyjnego Nissan Europe." i dalej podpis szefa serwisu UOKIK twierdzi, że to rzetelna lista Edytowane 23 Czerwca 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewno666 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ja wlasnie jestem po akcji. mam auto z 2003r i dostalem list z Czech ze mam sie zgosic do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ja wlasnie jestem po akcji. mam auto z 2003r i dostalem list z Czech ze mam sie zgosic do serwisu. Jak wyglądała wymiana? Długo to trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabb Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Pozar-samochodu-z-powodu-wadliwej-poduszki-Takaty,wid,17694822,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 pięknie...robi sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewno666 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Ją dawalem w Swarzędzu do Szpota i trwało ok. 5h bo jeszcze mi wymieniali rurę wlewu. Myślę że sama poducha to ok 1,5h Edytowane 16 Lipca 2015 przez Drewno666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no jutro UOKIK da znać co z moim vinem, czy sie kwalifikuje czy nie no i się dowiedziałem z UOKIK, że mój jest na liście ale Nissan nie ogłosił jeszcze akcji serwisowej i mnie powiadomi indywidualnie jak ogłosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na stronach UOKIK pojawił się oficjalnie plik z listą VIN, który załączam poniżej. Lista_nr_VIN_Nissan_20150525.zip Na wszelki wypadek podaję także odnośnik do oryginalnego pliku https://uokik.gov.pl/download.php?plik=16490 Na liście niestety są tylko numery VIN samochodów oficjalnie wprowadzonych na rynek polski. Znalazłem numer dla T30, który kupiłem w salonie w Polsce, ale dla drugiego T30, którego sprowadziłem z Niemiec już numeru brak. Skoro jesteśmy już przy kampaniach serwisowych to załączam także starsze listy dla T30: uokik_zal_ogl_niebezp_prod_-_nissan_20130514.pdf uokik_zal_ogl_niebezp_prod_-_nissan_20141219.pdf oraz ich odnośniki https://uokik.gov.pl/download.php?plik=15881 https://uokik.gov.pl/download.php?plik=13246 Niestety żadna z tych kampanii serwisowych nie opisuje jej przyczyny - podaje jedynie fakt jej zgłoszenia do UOKIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dzięki za sygnał. Znalazłem się na pierwszej liście. Rozumem ze gdy lokalny ASO odmówi akcji serwisowej robić dym w uokik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) daj lnk do opisu akcji uokik bo nie mogę znaleźć co? uokik już robi dym ale jest dość słabe w tym działaniu. Napisz do nich maila tak jak ja to zobaczysz o co chodzi... Edytowane 23 Września 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoos Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Już mam odpowiedź z lokalnego Aso. W skrócie "Pan nie słucha uokik my w Nissan tylko znamy prawdę i żadnej z akcji nie ma na Pana aucie" Czekam na odpowiedź z Warszawy. Edytowane 23 Września 2015 przez michoos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 tak jest i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) daj lnk do opisu akcji uokik bo nie mogę znaleźć co? A jednak udało się znaleźć, wcześniej wyskoczyły mi tylko pliki. https://uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=11647 https://uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=11370 https://uokik.gov.pl/powiadomienia.php?news_id=10395 Edytowane 23 Września 2015 przez gkowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 no to to my znamy od lata: napisałeś, że pojawił się tak jakby pojawił się dziś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 no to to my znamy od lata: napisałeś, że pojawił się tak jakby pojawił się dziś.... Dobra źle się wyraziłem. Podałem namiary na stare informację o których wszyscy wiedzą, a ponieważ już wiedzą to nie wypada o tym więcej pisać. Osobiście uważam, że wątek z nazwą "Akcja serwisowa T30" powinien być przyklejony i w pierwszym wątku mieć wymienione wszystkie dostępne akcje serwisowe z odnośnikami do odpowiednich dokumentów/urzędów, a dopiero dalej powinna się toczyć dyskusja. Każdy kto pierwszy raz trafia na forum powinien to widzieć. Wiele osób może nie mieć świadomości, że posiadając już 10-ci letni samochód jeszcze może coś mieć w nim wymienione/naprawione za darmo. W końcu akcje serwisowe dotyczą naszego bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Stanley Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Byłem zaproszony na akcję serwisową ( wymiana modułu poduszki powietrznej) ale nici z tego . Gostek powiedział że mam za krótką wiązkę kabli ( ponoć pierwszy raz się z tym spotkał). Ma się dowiedzieć gdzieś tam o co biega i umówić mnie jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe6 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dzisiaj otrzymałem list z informacją, że mam zgłosić się do ASO, w celu sprawdzenia poduszki powietrznej pasażera. Zadzwoniłem do ASO, i dostałem propozycję przyjazdu w dniu jutrzejszym na akcję serwisową. Coś widać drgnęło w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi