berater Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ma ktoś ? W polskiej instrukcji obsługi nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredens Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ma ktoś ? W polskiej instrukcji obsługi nie znalazłem. Nie pamietam jak w kabinie, ale w silniku opis jest na pokrywie skrzynki z bezpiecznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 W t31 też jest akcja ale dotyczy elektryki do haka. Ja dostałem zaproszenie dwa tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nie pamietam jak w kabinie, ale w silniku opis jest na pokrywie skrzynki z bezpiecznikami. Nie pamiętam i nie mam możliwości sprawdzić. Nie mam w tej chwili dostępu do samochodu. Z tego też powodu szukam dokumentu z rozpiską poszczególnych bezpieczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Witam, może pomogą te zdjęcia - przedział silnika. Pltnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Dziękuję. Piwo poleciało A nie wiesz czy na pokrywie tych w kabinie też jest rozpiska ? W dalszym ciągu nie mam jak sprawdzić. Gdyby była, może miałbyś możliwość zrobić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PltnikVratko Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Oki. Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Thx. Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiuKamionki Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Podbijam. Czy w T31 są tylko dwa miejsca z bezpiecznikami? Jedno przy "lewym kolanie" kierowcy, a drugie? Dziękuję Edytowane 18 Lutego 2017 przez GrzesiuKamionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) RTFM, 8-24, 8-25 prosze Edytowane 18 Lutego 2017 przez borge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiuKamionki Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 borge - nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 krok nr 1 przeczytac instrukcje obslugi (jesli nie masz instrukcji krok nr 2) krok nr 2 poszukac instrukcji obslugi (jesli nie znajdziesz samodzielnie, moge wyslac plik PDF 4,17 MB, pisz na PM) krok nr 3 przeczytac instrukcje obslugi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienek Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 W T31 sa jeszcze bezpieczniki pod maska tak jak na zdjeciach, ale od dolu jest ich kilkadziesiat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 W dniu 20.02.2017 o 13:20, borge napisał: krok nr 1 przeczytac instrukcje obslugi (jesli nie masz instrukcji krok nr 2) krok nr 2 poszukac instrukcji obslugi (jesli nie znajdziesz samodzielnie, moge wyslac plik PDF 4,17 MB, pisz na PM) krok nr 3 przeczytac instrukcje obslugi pozdrawiam Mam wszystkie papiery od ASO Nissan Polska i niestety nie ma rozpiski bezpieczników. Jedynie jest informacja ..jak je wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienek Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 szukalem bezpiecznika odpowiedzialnego za niedzialanie prawej lampy tylnej - znalazlem go wlasnie tam, mikro bezpiecznik - jest ich tam pelno i akurat ostatni sprawdzany byl spalony. pod tym calym plastikiem z milionem kabli - od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam, Jeśli mogę podłączyć się do tematu bezpieczników bo już nerwów nie mam dzisiaj! Może od początku...mam w T31 ksenony, a w kierunkowskazach postanowiłem kupić na Aliexpres żarówki ledowe które zastępują kierunkowskazy i światła do jazdy dziennej (bardzo fajny efekt) no ale po pewnym czasie jedna z żarówek zaczeła migać więc brat mi ją wymienił i ok. No to żeby było ładniej postanowiłem jeszcze wymienić żarówki postojowe ze względu na żółtą poświatę nie pasującą do białego światła z ksenona i kierunków...teraz sedno sprawy a mianowicie przy próbie wymiany żarówek postojowych z oryginalnych (szklane bańki) na chińskie ledowe, aluminiowa oprawa ledowych postojówek najprawdopodobniej w wtyczce zrobiła jakieś zwarcie i ups... nie mam teraz przednich postojówek! a tylne są.Brat pomierzył cośik i postawił diagnozę że nie dochodzi do oprawek napięcie!? zeszukaliśmy się bezpieczników i nie wiemy który to jest i czemu tylko nie świecą przednie a tylne są?! Ma ktoś może opis lub wie który to jest bezpiecznik? Pomóżcie bo mi już ręce opadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) Bezpiecznik od przednich postojowek jest w komorze silnika.To jest ta druga puszka ,którą trzeba odpiać i obrocic. Jak dobrze pamietam to jest bezpiecznik pierwszy od od strony pasażera. P.S. Bezpiecznik nr 46 Edytowane 21 Lutego 2019 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 14 minut temu, piotrek3 napisał: Bezpiecznik od przednich postojowek jest w komorze silnika.To jest ta druga puszka ,którą trzeba odpiać i obrocic. Jak dobrze pamietam to jest bezpiecznik pierwszy od od strony pasażera. P.S. Bezpiecznik nr 46 Piotrek...ta kwadratowa puszka? otwieraliśmy ja ale tam jest chyba komputer w srebrnej metalowej obudowie i nic nie widać więcej? To nie jest moje jedyne auto w posiadaniu lecz Nissan po raz drugi mnie wk...na maxa i to po raz drugi z bezpiecznikami! Kiedyś podobny miałem problem z biezpiecznikami w Mikrze i nawet w serwisie się zamotali! Jakaś porażka! Edytowane 21 Lutego 2019 przez kapral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Popatrz w tym wątku wyżej-są zdjęcia wstawił je Kol.Pltnik Vratko . Dwie puszki z bezpiecznikami z komory silnika. Na zdjeciu jedna otwarta ,widac bezpieczniki ,druga obok stykajaca sie z nia jest zamknieta.Trzeba ja rozpiac i obrócić o 180stopni i ukażą sie kolejne bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Cześć? Mam takie pytanko, padło mi światło wstecznego, żarówka cała, czy jest jakiś bezpiecznik który odpowiada tylko za światło cofania czy jest jakoś z czyms to spiete? A jeśli jest to jaki? T31. 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Jest kilka typów skrzynek z bezpiecznikami, więc musisz sprawdzić, który jest u Ciebie.https://autobezpieczniki.pl/nissan-x-trail-t31-2008-2013-skrzynka-bezpiecznikow/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 No tak, ok jutro na to zerknę tylko w żadnym z tych opisów nie jest dokładnie podany bezpiecznik odpowiadający za światło wsteczne, więc co lecieć i sprawdzać wszystko? Ewentualnie jeżeli uszkodzeniu uległa sama kostka która wpinamy do lampy, czy jest możliwosx zakupienia jej samej i jakoś dorobienia czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Przeglądaleś schematy? W skrzynce B jest bezpiecznik świateł cofania, w obu typach.Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy888 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Rzeczywiście, moje niedopatrzenie. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi