mvrck Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Cześć, Czy orientuje się ktoś z Was gdzie w Warszawie mógłbym w rozsądnej cenie kupić dysze spryskiwacza do Micry K12? Pytałem w autoryzowanym serwisie, ale zaproponowali cene 113zł co wydaje się dosyć przesadzone biorąc pod uwage prostote tej części;) Z góry dziękuje za pomoc:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRZEJ104 Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Poszukaj używki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Lub starą w roztwór kamiksu na 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek vel soova Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Jeżeli nie jest uszkodzona mechanicznie a problemem jest słaby strumien wody lub jego brak to ją zdemontuj i włóż do roztworu wody z odkamieniaczem do czjników na 15 do 20 minut u mnie pomogło :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvrck Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Dzięki za podpowiedzi:) Spróbuje odkamienić chociaż wydaje mi sie, że poprzedni właściciel coś kombinował z jedną dyszą bo jest troche inaczej podłączona dlatego chciałem znaleźć jakąś nową na wymiane:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.