Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zawieszenie AP na licencji KW - 350Z

masir
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

AP Sportfahrwerke na licencji KW.

http://www.ap-sportsuspensions.com/ap-coilover-suspension-galvanized-steel-24.html

a tu link z allegro:

http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-nissan-350z-gwint-ap-by-kw-i5334152437.html

Co sądzicie o tym tanim gwincie do Zetki? Może ktoś miał z tym styczność?

Czy sprawdzi się w normalnej codziennej jeździe po mieście i okazjonalnym upalaniu? Nie mówie o torze tylko zwykła jazda.

Może jest to dobra alternatywa dla montażu samych sprężyn w celu optycznego obniżenia auta?

Fajna cena !

Ciekawe jak wyglądają osłony na amortyzatory - jak ich nie ma to szybko padną...

I jakiej średnicy są sprężyny

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

a ISC ? ktos cos zna temat tego producenta ? mam akurat przedstawiciela blisko siebie (Bochnia) i mysle bo podobno dobre gwinty maja :)

taka odpowedz dostałem od ISC:

Witam,

Każde zawieszenie jest produkowane pod klienta,

Realizacja lotnicza 2,5 tygodnia.

Jest dostępne w 3
wariantach.

SPORT
RACING
DRIFT

Każde zawieszenie posiada 32 stopniowa regulację twardości
Pełną regulację wysokości.
Regulację progresywności

Wersja Racing I DRIFT - posiada grubsze wkłady przez co jest twardsza i posiada łożyska pillowball
Wysyłka lotnicza - cena normalna

SPORT - 3600 zł
Racing - 3900 zł
DRIFT - 3900 ZŁ

Lub na styczeń statkiem W WIELKIM ZAKUPIE GRUPOWYM w cenach:

SPORT 3100 zł
Racing 3400 zł
DRIFT 3400 zł

W grupowym wymagana jest tylko zaliczka 700 zł do końca listopada. Reszta dopłaty jak zawieszenia dopłyną do Polski na koniec stycznia.

Dodatkowo :

Każdy element który by Pan ewentualnie kiedyś uszkodził można dokupić u nas osobno.
Każdy element który się w przyszłości zużyje również można dokupić co stanowi pełną opiekę serwisową.

Twardość sprężyn którą byśmy przy zakupie ustalili jeżeli byłaby nie trafiona - nie jest problemem.
Wymieniamy sprężyny za darmo na twardsze lub miększe do tygodnia od zamontowania ich a w aucie.

Istnieje również możliwość kupna na raty - Santander.

Gwarancja : 12 miesięcy lub 24 miesiące.

W razie pytań służę pomocą.

Pozdrawiam,
Klemens
PLANET-JDM
ISC EUROPE
www.isc-n1.eu
www.brazer.pl

taka odpowedz dostałem od ISC:

Witam,

Każde zawieszenie jest produkowane pod klienta,

Realizacja lotnicza 2,5 tygodnia.

Jest dostępne w 3

wariantach.

SPORT

RACING

DRIFT

Każde zawieszenie posiada 32 stopniowa regulację twardości

Pełną regulację wysokości.

Regulację progresywności

Wersja Racing I DRIFT - posiada grubsze wkłady przez co jest twardsza i posiada łożyska pillowball

Wysyłka lotnicza - cena normalna

SPORT - 3600 zł

Racing - 3900 zł

DRIFT - 3900 ZŁ

Lub na styczeń statkiem W WIELKIM ZAKUPIE GRUPOWYM w cenach:

SPORT 3100 zł

Racing 3400 zł

DRIFT 3400 zł

W grupowym wymagana jest tylko zaliczka 700 zł do końca listopada. Reszta dopłaty jak zawieszenia dopłyną do Polski na koniec stycznia.

Dodatkowo :

Każdy element który by Pan ewentualnie kiedyś uszkodził można dokupić u nas osobno.

Każdy element który się w przyszłości zużyje również można dokupić co stanowi pełną opiekę serwisową.

Twardość sprężyn którą byśmy przy zakupie ustalili jeżeli byłaby nie trafiona - nie jest problemem.

Wymieniamy sprężyny za darmo na twardsze lub miększe do tygodnia od zamontowania ich a w aucie.

Istnieje również możliwość kupna na raty - Santander.

Gwarancja : 12 miesięcy lub 24 miesiące.

W razie pytań służę pomocą.

Pozdrawiam,

Klemens

PLANET-JDM

ISC EUROPE

www.isc-n1.eu

www.brazer.pl

Hmm grupowo niezly upust daje ;) ja jestem zainteresowany :) bo AP mam za 2200 ale boje sie ze nie spelni oczekiwan i szybko poleci a tu mam serwis itp :)

przegladam oferte sklepu www.venom24.pl 

Gwint Eibach B12 ze springami Pro tech w cenie 2900 zl

Gwint AP 2150 zl

i pytanie AP nie ma regulacji twardosci czy nie wjezdzajac na tory potrzebna mi reg. twardosci ? autko jezdzi tylko po publiczbych i okolo 6000 km rocznie max ;)

AP i Eibach niestety nie ma naprężenia wstepnego spręzyn więc jak podnosisz auto do góry na nim to jest automatycznie utwardzasz i na odwrót...

AP i Eibach niestety nie ma naprężenia wstepnego spręzyn więc jak podnosisz auto do góry na nim to jest automatycznie utwardzasz i na odwrót...

Czyli jak posadze to mogę się spodziewać, że zrobi się bardziej miekko? oj to bida...

jak chcesz springi to ja mam jeszcze u siebie zamontowane....zdje sie HR -30mm. na bank na koniec miesiąca zamowie gwint i pewno będzie to D2. 

Springi będą wiec na sprzedaż.....dużo taniej niz na allegro. Mam je rok...

jak chcesz springi to ja mam jeszcze u siebie zamontowane....zdje sie HR -30mm. na bank na koniec miesiąca zamowie gwint i pewno będzie to D2. 

Springi będą wiec na sprzedaż.....dużo taniej niz na allegro. Mam je rok...

daj znac jak bd sprzedawal :) , a czemu nie AP ? ja dzisiaj rozmawialem z typkiem co ma AP gwint fakt w civicu ale nie narzeka :D 

ap to jest ok 2,2tyś plus camber plates 400zł to jest 2600zl....wole mieć gwarancje i jako taka regulację twardości niż nic,,,,,a 3,2k to nie tragedia.....

A po co Ci camber plates? Przeciez w Z regulacja kata nachylenia odbywa sie poprzez wahacz bo dolna czesc amortyzatora jest mocowana poprzez zimmerblok w wahaczu...

Edytowane przez Bydle
  • Upvote 1