pedroz Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Pytanie za 100 pkt. Czy lusterka w N15 sa takie same jak w P11? Bo na pierwszy rzut oka wygladaja bardzo podobnie. Chodzi mi o cos takiego: P11: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=67472987 N15: http://www.nissanklub.pl/nasze_auta.php?pi...tid=12&p=20 Ja mam lakierowane w N15 takie jak u Bort'a powyzej (z czarna obwodka). Wyglada toto tak jak to z allegro. Poszukuje wlasnie prawego lustra lakierowanego (aktualnie prawe mam nie lakierowane i wyglada to paskudnie) i zastanawiam sie, czy ew. nie kupic takiego od P11 - tylko pytanie: czy bedzie pasowalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Identyczne napewno nie są. Miałem N15 i przyglądałem się temu lusterku, bo chciałem je polakierować. Teraz mam P11 i widzę różnicę. Choć szkło podobno jest identyczne... Tak twierdzą handlarze. pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Identyczne napewno nie są. Miałem N15 i przyglądałem się temu lusterku, bo chciałem je polakierować. Teraz mam P11 i widzę różnicę. Choć szkło podobno jest identyczne... Tak twierdzą handlarze. Do P11 takie lustra sa, a do N15 nie widac. Najwiekszy problem w tym, ze te lakierowane i nielakierowane roznia sie budowa. Gdyby nie to, to bym lakierowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Do P11 takie lustra sa, a do N15 nie widac. Najwiekszy problem w tym, ze te lakierowane i nielakierowane roznia sie budowa. Gdyby nie to, to bym lakierowal. Jakbyś miał możliwość to przymierz! Jeśli uchwyt pasuje, to co to kogo obchodzi czy obudowa jest taka sama? pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Do P11 takie lustra sa, a do N15 nie widac. Najwiekszy problem w tym, ze te lakierowane i nielakierowane roznia sie budowa. Gdyby nie to, to bym lakierowal. Jakbyś miał możliwość to przymierz! Jeśli uchwyt pasuje, to co to kogo obchodzi czy obudowa jest taka sama? Jak bym mial mozliwosc przymierzyc, to bym nie pytal A obudowa wlasnie na tych zdjeciach na pierwszy rzut oka wyglada tak samo, dlatego sie zainteresowalem I wlasnie na takiej samej obudowie mi zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.