Gość leonn7 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) MRC dajesz rady widzę!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba idziesz już na 200km a na pewno nie wiele ci brakuje!! Ja wróciłem po Mazdzie do Nissana teraz kupiłem P11 Sportline czarny z 97 roku udało mi się wyszukać w niemieckim garażu ładną sztukę tez od dziadzi jeden własciciel 1942r także znasz temat. Powiem Ci że masz pięknego Sunny :-) i te przeróbki bardzo mnie cieszą i bardzo mi się podobają czekam również z pozostałymi klubowiczami na wykres !!!!!!!!! Domyślam się że sobie ten twój Nismo nieźle zapi..a może kiedyś na jakimś spocie będzie okazja się spotkać i zobaczyć mody z bliska. Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez leonn7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 miałem wchodzić grubiej w DE ale po drodze pojawiła się opcja kupna silnika SR20VE oczywiście przez firmę AutoR gdzie między innymi spawałem wydech, więc padła decyzja o zakupie VE na spółkę z brejdakiem on miał szukać budy a ja kupca na mój ori silnik, byłem pierwszy więc finalnie wylądował pod maską mojego czerwonego GTi 200 Km hm... było by fajnie ale chyba w tym sezonie nie uda mi się przekroczyć tej magicznej bariery na wykres też trzeba będzie poczekać bo u nas w Lubelskim nie ma gdzie dobrze shamować auta trzeba by dopiero jechać do W-Wa tak czy siak projekt nie jest ukończony i jest jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia także na pewno powoli sukcesywnie będę coś działał leonn7 mazda zacne autko było nie powiem ale cieszę się że powróciłeś do nissana i to niezły powrót p11 sportline to mega rodzyn skąd ty to wyrwałeś ? dobry stan ? jaki przebieg? napisz coś o aucie może być na PW chyba że może wrzucisz ją w projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 MRC moim zdaniem do dokończenia tego co tam masz to w zasadzie zostało jedynie pokręcenie wałeczkami i wjazd na rolki... Dojdzie troche KM ale zdecydowanie więcej Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRC Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 MRC moim zdaniem do dokończenia tego co tam masz to w zasadzie zostało jedynie pokręcenie wałeczkami i wjazd na rolki... Dojdzie troche KM ale zdecydowanie więcej Nm no tak to było by zakończenie i podsumowanie swapa na ten sezon ale ja już wybiegam w przyszłość i widziałbym doprężenie tłokami z p11 GT i wałki co najmniej ze zwykłego 1.6 co by te 200 Km stało się faktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leonn7 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) wrzucam fotki świeżo po przywiezieniu z Niemiec obok kolegi TOP SPORT na czarnej feldze pozdr....... Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez leonn7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskazip Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wrzucam fotki świeżo po przywiezieniu z Niemiec obok kolegi TOP SPORT na czarnej feldze pozdr....... kolego jaki to ma przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi