szumacherek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Czy możecie się odnieść do poniższego postu, czy taka funkcja też u Was występuje oraz czy o tym wiedzieliście? Follow Me Home - X-trail . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam Czy możecie się odnieść do poniższego postu, czy taka funkcja też u Was występuje oraz czy o tym wiedzieliście? Follow Me Home - X-trail . jeśli ja mam to i w micrze i tiidzie to myślę że i qashqaiu to jest .maksymalnie można ustawić 2 min.(4 pociągnięciaw pozycji lock)anulowanie funkcji przekręcasz w pozycję on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Nie mam teraz przy sobie instrukcji ale czekając na auto "studiowałem" ją i wiem że w QQ jest, pewno więc z instukcji. jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Cześć, U mnie coś takiego jest. Każde pociągnięcie dźwigienki długich do góry dodaje 30 sek do czasu świecenia świateł. Fajna sprawa. Pozdrawiam. światła mam normalne. Edytowane 4 Lutego 2010 przez +2qq_komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICEN Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 W kierunku do góry czy do siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość +2qq_komar Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Dźwigienkę do siebie... to tak jak byś tylko dawał sygnał światłami drogowymi. Edytowane 4 Lutego 2010 przez +2qq_komar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODEST Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 W pozycji auto również działa ta opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Działa funkcja jak się pociągnie dzwigienkę od świateł długich, a jest taka opcja żeby ustawić to na stałe, jak jest ciemno to zapala się samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Witam. Działa funkcja jak się pociągnie dzwigienkę od świateł długich, a jest taka opcja żeby ustawić to na stałe, jak jest ciemno to zapala się samo? Nie ma tylko przez pociągnięcie w pozycji Auto lub Off jedno pociągniecie 2 min zwielokrotniane przez kolejne pociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 E to d*pa jak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Olo_ Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 E to d*pa jak nie ma a jakbys przez te funkcje musial codziennie ladowac akumulator, to pewnie tez mowilbys, ze d....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamosin Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 QQ po FL, Funkcja działa jest tylko mały problem. Jeżdżę z światłami na ON. Niestety przy ustawieniu takim "Follow Me Home" nie działa. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 a jakbys przez te funkcje musial codziennie ladowac akumulator, to pewnie tez mowilbys, ze d....pa Jakie ładowanie akumulatora? Przecież to świeci przez minuta góra dwie w zależności jak się ustawi. Jezdziłem ww paskiem i tam jest ustawione i jakoś nie musiałem ładować aku. No ale dobrze, że chociaż można włączyc ją ręcznie:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi