Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Follow Me Home

szumacherek
 Share

Recommended Posts

Witam

Czy możecie się odnieść do poniższego postu, czy taka funkcja też u Was występuje oraz czy o tym wiedzieliście?

Follow Me Home - X-trail .

jeśli ja mam to i w micrze i tiidzie to myślę że i qashqaiu to jest .maksymalnie można ustawić 2 min.(4 pociągnięciaw pozycji lock)anulowanie funkcji przekręcasz w pozycję on.

Guest +2qq_komar

Cześć,

U mnie coś takiego jest. Każde pociągnięcie dźwigienki długich do góry dodaje 30 sek do czasu świecenia świateł.

Fajna sprawa.

Pozdrawiam.

światła mam normalne.

Edited by +2qq_komar

• 7 months later...

Witam.

Działa funkcja jak się pociągnie dzwigienkę od świateł długich, a jest taka opcja żeby ustawić to na stałe, jak jest ciemno to zapala się samo?

Witam.

Działa funkcja jak się pociągnie dzwigienkę od świateł długich, a jest taka opcja żeby ustawić to na stałe, jak jest ciemno to zapala się samo?

Nie ma tylko przez pociągnięcie w pozycji Auto lub Off jedno pociągniecie 2 min zwielokrotniane przez kolejne pociągnięcia.

E to d*pa jak nie ma :(

a jakbys przez te funkcje musial codziennie ladowac akumulator, to pewnie tez mowilbys, ze d....pa :P

Guest adamosin

QQ po FL,

Funkcja działa jest tylko mały problem. Jeżdżę z światłami na ON. Niestety przy ustawieniu takim "Follow Me Home" nie działa.

Pozdrawiam,

Adam

a jakbys przez te funkcje musial codziennie ladowac akumulator, to pewnie tez mowilbys, ze d....pa :P

Jakie ładowanie akumulatora? Przecież to świeci przez minuta góra dwie w zależności jak się ustawi. Jezdziłem ww paskiem i tam jest ustawione i jakoś nie musiałem ładować aku. No ale dobrze, że chociaż można włączyc ją ręcznie:).