kylo_k2 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 kto sprzedaje d21 ?? i za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jak za darmo http://allegro.pl/show_item.php?item=3302883183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ok dzięki, jakby ktoś słyszał o d21 double cab to proszę o info. Ewentualnie d22 ale z uszkodzonym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 jak za darmo http://allegro.pl/show_item.php?item=3302883183 Troszkę drogo ten pickup, za TII z 2001 zapłaciłem mniej - tylko roboty przy nim więcej. . Epoxydem Hempla maluje części podwodne , miecze jachtów i trzyma solidnie . Wiadomo ,ze stare nowym nie będzie i chodzi o znalezienie kompromisu. Moim zdaniem jak zabezpiecze epoxy ,później konserwacja i w profile "wleje" konserwacje to kilka lat wytrzyma. Silnik równo pracuje (może troszkę za dużo pali) górek się nie boi nawet z 2T jachtem więc żelazo warte swoich pieniążków .Tylko ta rdza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 pickup wcale nie drogo, to nie terrano, żeby cene porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Off-topik ;-) . Widziałem fajnie zrobionego pickupa z 4-Runnera , genialne rozwiązanie do przepraw , nie trzeba błota do kabiny ładować , no i sprężyny z tyłu więc na pusto plomby nie wypadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polowacka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Czasami bywa na allegro nissan pick up w dziale kempingowe wersja turystyczna cena 19500 ale stan myśle ze jest ok jak na swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 bywa od bardzo długiego czasu, z takim parasolem do około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polowacka Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 dokładnie stan wydaje się niezły. Serwus.Dla zainteresowanych. Koszty naprawy: zakup belki wraz z łapami ramy na allegro 230zl nowe poduszki 100zl koszt spawacza 300zl Przygotowanie auta do spawania we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 podepnę się pod temat. Przez ostatnie kilka dni walczyłem z rudą i oto efekty, myślę że jak na pierwszy raz wyszło całkiem nieźle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Bardzo ładnie, trochę na pewno wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 ja też mam taką nadzieję. No i w końcu będzie sucho pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Niczego sobie godne pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 jak ktoś chce to mam namiary na gościa, który ma budę od t2 2001 rok ze zdrową podłogą. Wycinają elementy które się chce. Ja od nich kupiłem mocowanie budy do ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 To ja bym poprosił o namiary na podłogę do tII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 wysłałem Ci namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) To krótka relacja z mojej walki z rudą: 1. Pierwsze starcie 2. Ruda kontratakuje Mam nadzieję, że na dobre zniszczyłem rudzielca ;p A i takie ostrzeżenie - nie jeździjcie nonstop z anteną CB na dachu i kablem wyprowadzonym przez górę tylnej klapy - przy każdych opadach leje się do środka (dlatego musiałem ponawiać walkę bo woda była w bagażniku na podłodze - u mnie nie widać bo jest zabudowana szufladą...) Teraz mam CB z tyłu na klapie przy mocowaniu łopaty dospawanym do mocowania zapasu. Edytowane 22 Lutego 2016 przez nissterr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ja jeżdżę już 7 lat i nic mi nie leci kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ale Ty masz T1. Być może inne są uszczelki? W t2 na klapie jest normalna miękka, natomiast na rancie karoserii twarda i nie odkształcająca się - i właśnie dlatego cieknie → nie opatula kabla anteny... Sprawdziłem organoleptycznie - wszedłem do bagażnika, a kolega polał z butelki → mocno chlusnęło na mnie, następnie powtórka bez kabla anteny CB - i nic się nie leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs77 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 potwierdzam, wyprowadzenie kabla przez klape to zly pomysł, też miałem mokro przez to teraz w 3D wypusciłem kabel przez boczną uchylną szybkę, ale tak żeby wychodził przez uszczelkę na dole szyby, potem rowkiem dookoła szyby do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Sorry nie spojżałem na model że to 2 .a tak poza tym czemu nie używasz mas uszczelniający na spawy żeby wyrównać i dodatkowo zabezpieczyć powieżchnie i dopiero konserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi