13E7 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 350z Europa w wersji premium pack kupione od użytkownika forum, może się przyzna sam Przez ponad rok jedynie sprzęgło się poddało a reszta niezawodnie znosi życie ze mną Z ważniejszych elementów to : Heble: system brembo, tarcze ebc turbogroove, klocki ebc red stuff, węże w stalowym oplocie hel performance Felgi: seria rays Zawieszenie: sprężyny H&R, jest nisko i twardo Sprzęgło: komplet od exedy, wężyk w stalowym oplocie hel performance Silnik: spacer od skunk2, wkładka filtra k&n, podstawka pod filtr mishimoto z termostatem do tego 2 chłodnice oleju z Mazdy rx8 Układ wydechowy: końcowy tłumik przelotowy z nissana r35 gtra, brak sekcji środkowej (jest głośno), w planach y pipe od Coobcia co rozwiąże problem katalizatorów Płyny ustrojowe : Silnik motul 300v 5w40 Hamulce i sprzęgło motul rbf 660 Układ chłodzenia motul inugel Skrzynia i dyfer motul gear Ogólnie to motula leje wszędzie oprócz patelni Z zewnątrz: dyfuzor od tarmacsportz i air duct na zderzak z przodu Środek to kompletna seria mam zamiar tylko zmienić fotele na jakieś bride i wrzucić harness bar żeby móc wpakować pasy takaty Na zdjęciu pod maską jest wersja zimowa bez rozpórki bo spacer ma grubość 5/8 cala i musze dawać dystanse pod rozpórke i pod mocowanie maski co unosi ja trochę do góry, deszczu nie nawali do środka ale śniegu się może napchać i choinka na desce gotowa wiec trzymam szczelność teraz:) Parę fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ta dokladka z tyl mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak chcesz to mogę Ci taką przywieźć jak będę wracał na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Hał macz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 135 funtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 kuuurde kusisz......ale musze policzyć finanse.....zlot , opony , klocki, tarcze....kurde ciasno się robi dam znać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No no no, umyć ładnie pod maską i będzie gittara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) ten air duct taka robotę robi pod maską umyje go jak zmienię opony na letnie Edit: znalazłem foto korka spustowego No to na święta wpadnie jednomas dość lekki Edytowane 1 Marca 2015 przez 13E7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 O Kurde bardzo leciuchny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No i z racji montażu decatow i późniejszych testów panowie stwierdzili trzeba mnie zatrzymać i pisemnie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hahaha a pochwalili Cię tylko za prędkość czy również za Twój wkład w ochronę środowiska? Ile przyznali Ci stypendium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pochwalili mnie ze tak pięknie leciałem rondo bokiem dostałem 200 zł za użytkowanie pojazdu w sposób zagrażający innym uczestnikom ruchu drogowego tłumaczyłem ze nie udało mi się zapanować nad pojazdem bo ślisko itp ale powiedzieli ze gdybym sobie tylko raz je objechał to może by przeszło ale nie 3 Razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hahaha coś w stylu ,, Wysoki Sądzie to było tak - Żona weszła do kuchni, potknęłą się i upadła brzuchem na nóż. I tak 7 razy,, :rofl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no ja też często mam problem na rondzie....no ale wiesz...człowiek się całe życie uczy a ciemne szyby to przez zapalanie spojówek kurde na brak katów i generalnie hałas nie mam pomysłu na wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No jak? Złodzieje Ci wycięli dziś w nocy bo podobno można za to nieźle ogarnąć , a Ty właśnie jechałeś na posterunek to zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Siemka sprzegiełko wymieniłem i na dniach wałki wrzucam będzie mozna pociekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No ja póki co w UK więc najprędzej w lipcu polatamy. Teraz czekam aż przyjdzie poli na cały zawias powinno na dniach być Nowa oliwa z filtrem Poliuretan do całego zawieszenia Montaż u chłopaków z Jbb motorsport Poprawa prowadzenia za***ista jest, trochę bardziej beton ale ja jestem zadowolony w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 W sierpniu jakby co? Masz gwint lub negatywy czy na seryjny zawias tylko to pakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 W sierpniu też można śmiało latać ja mam tylko sprężyny H&R ale będę szukał górnych wahaczy z regulacją bo te OEM mają niewymienialny sworzeń poliuretan polecam bo auto fhuj lepiej się prowadzi odnalazlem kabel do aparatu to wrzuce pare zaleglych zdjec ptaszek nie przezyl crash testu niestety tu porownanie seryjnego wydechu od 350z i nissana GTR Baster pozuje na zlocie 2014 montaz spacera od SKUNK2 komplet sprzegla od EXEDY na pokladzie magnetyczny korek spustowy oleju decaty od TurboWorks Sorry za brak polskich znakow od nie mam polskiej klawiatury zainstalowanej Nastepny update Dzieki koledze hotrod zetka zaliczyla mala foto sesje wyniki ponizej Tutaj pozwole wrzucic link do FB https://pl-pl.facebo...462387537353833 jakby ktos chcial wiecej prac Marcina obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotrod Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 dzięki za możliwość sfotografowania tej bestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ladne foteczki Zecia miło się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Świetnie wygląda, fajne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 dzieki dzis wieczorem postaram sie nagrac filmik jak bangla wydech to wrzuce cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 wydeszek śpiewa pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) No jakoś nie mogę się zabrać za nagranie filmu z wydechem ale za to wczoraj razem z Madmen'em odwiedziliśmy myjkę Po umyciu i wysuszeniu wpadł wosk No i auta zadowolone Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez 13E7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi