karibox1 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Czas pracy: 8h Miejsce: Bosch Service Sępia Bydgoszcz Auto zastępcze: nie Odwiezienie auta i przywiezienie na miejsce: tak, gratis Rabat: tak Poziom zadowolenia z usług: średni Usługi dodatkowe wyżebrane: wymiana płynu hamulcowego ale płyn płatny Cena ogólna: ponad 3 kawałki Marka części: Bosch, KaYaBa, japońskie łożyska (chyba na N), Hint: Gdyby robić samemu na allegrowych częściach można zaoszczędzić ok. 1 koła. Hint2: Wiem, że post poza oficjalnym wątkiem ale nie mogłem się powstrzymać, sorki. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Trochę narzędzi, mały garaż, ściągacze do sprężyn i masz tanio a przyjemnie z pożytecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja na początku czerwca 2015 wymieniałem amortyzatory tylne w T30 w Legionowie. Prawy tylny padł po przebiegu 100 tys. - wylał się olej. Zakupiłem zestaw z allegro KAYABA tył (KYB334362, KYB334363) + 2 osłony/odbój amortyzatora (KYB910038) i z przesyłką kosztowało mnie to 800 zł Robocizna - 200 zł. Z powodu braku ściągacza zrezygnowałem z samodzielnej naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekD Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja na początku czerwca 2015 wymieniałem amortyzatory tylne w T30 w Legionowie. Prawy tylny padł po przebiegu 100 tys. - wylał się olej. Zakupiłem zestaw z allegro KAYABA tył (KYB334362, KYB334363) + 2 osłony/odbój amortyzatora (KYB910038) i z przesyłką kosztowało mnie to 800 zł Robocizna - 200 zł. Z powodu braku ściągacza zrezygnowałem z samodzielnej naprawy. Gdzie to robiłeś w Legionowie? Polecasz serwis? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Gdzie to robiłeś w Legionowie? Polecasz serwis? Pozdrawiam. Robiłem na ulicy Jagiellońskiej 88 tam gdzie jest stacja diagnostyczna. Czy polecam - trudno powiedzieć. Robiłem tam pierwszy raz, odpowiadał mi termin, cena i lokalizacja. Generalnie po robocie nie mam jakichś zastrzeżeń. Wszystko działa poprawnie, a wymiana amorków to nie jakaś skomplikowana robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoozva Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 A powiedzcie mi koledzy czy ja przypadkiem nie przepłaciłem. Ostatnio padło mi tylne prawe łożysko i za tą przyjemność, części skf + robocizna policzyli mnie 450 brutto. Drogo czy normalnie? Z przyzwyczajenia jeżdżę od 3ech lat do tego samego mechanika. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Yózi poszukaj w forum - jest moja relacja. Chyba tysiąc dałem za dwa tył FWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Yózi koniecznie zdaj relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Czas pracy: 8h Miejsce: Bosch Service Sępia Bydgoszcz Cena ogólna: ponad 3 kawałki To ustawienie zbieżność umieścili na fakturze po wymianie amorków przednich ale przed wymianą tylnych i wygląda jak gdyby tylko przód ustawiali. Ciekawe jak było w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 wszystko możliwe, ale nic się nie dzieje, opony ok, nie ściąga, nie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi