colins Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Mi też nie wymieniali. Wymiana nie jest chyba obowiązkowa na pierwszym przeglądzie. No chyba, że filtr jest zasyfiony, to wtedy wymieniają. Ja swój sprawdzałem na krótko przed przeglądem i był czysty. W razie czego sam sobie wymienię, bo to 5 minut roboty (wrzucałem nawet w dziale QQ manual wymiany - ale to jeden czort z Pulsarem więc możecie się posiłkować ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zapamiętam na następny raz ogólnie jestem zadowolony, z ceny też, czeka mnie niestety naprawa gwarancyjna Via Tapatalk @ Huawei P8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Naprawa czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Pewnie skrzyni bo Pakus znowu zapomniał ją uzupełnić olejem do stanu i tak ludzie jeżdżą bez oleju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nie, lekko się spocił przy rozrządzie, będą go uszczelniać. Przyznam, że oleju nie ubywało, także bardzo drobna sprawa Via Tapatalk @ Huawei P8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BloodyBucket Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziękuję za sugestie i informacje. @Andrzej G - mam wersję Acenta więc nie ma układu samopoziomowania świateł. Szczerze powiem, że jezeli chodzi o światła to jest lepiej niż w moim poprzednim aucie (i30). Tam świeciły zdecydowanie za blisko. Ręczny prawdopodobnie bedę zgłaszał do ASO - mam zjazd w dół do garażu, więc jest to dla mnie ważne żeby jednak łapał wcześniej niż na samym koću, zwłaszcza w przypadku żony. Ma ktoś dokładane do auta czujniki cofania? - chciałbym się dowiedzieć jak są lakierowane, bo u mnie bardzo cieniutka warstewka, która już złazi po pierwszym myciu. ASO twierdzi, że nie mogli pomalować inaczej bo rzekomo czujnik źle by działał. Ale wydaje mi się, że to tylko wymówka bo sporo aut przecież jeździ z lakierowanymi czujnikami - więc też pewnie będzie reklamacja do ASO. Ja mam dokładane czujniki cofania - ale nie lakierowane. Niestety jest coś z nimi nie halo - mniej więcej w 50% przypadków wrzucenia wstecznego piszczą (emisja ciągła) pomimo, że nie ma żadnej przeszkody. Mam zamiar to reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Z tymi dokładanymi czujnikami zawsze jest coś źle.... No nie do końca zawsze. Tak jak pisałem wcześniej - w i30 miałem dokładane tylne, lakierowane pod kolor (Czarny metalik Stone Black) i absolutnie nie miałem żadnego problemu żeby przekłamywały czy coś. Dwa razy był zderzak wymieniany nawet i do samego końca wszystko w porządku było. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez equinoxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja również zero problemu ,czujniki dokładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 No nie do końca zawsze. Tak jak pisałem wcześniej - w i30 miałem dokładane tylne, lakierowane pod kolor (Czarny metalik Stone Black) i absolutnie nie miałem żadnego problemu żeby przekłamywały czy coś. Dwa razy był zderzak wymieniany nawet i do samego końca wszystko w porządku było. Jednak musiało coś być nie halo, skoro musiałeś 2 razy zderzak wymieniać A tak na poważnie, to czujnik czujnikowi nierówny. Ostatnio był na TVN Turbo program na ten temat. Wiadomo - instalator kupi najtańsze, by zarobić. Inaczej sprawa wygląda, gdy się wgryziemy w temat i sami kupimy, lub wskażemy co ma zainstalować. Nie ma to jak kamerka cofania w Teknie ... auto może być z tyłu uwalone błotem po sam dach, a kamerka czysta. Te 2 dyszki (powietrze i płyn) pięknie się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
equinoxe Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jednak musiało coś być nie halo, skoro musiałeś 2 razy zderzak wymieniać Raz dostałem w d*pę stojąc na światłach a drugi raz sąsiadka nie zauważyła mojego auta wyjeżdżając z parkingu i dosłownie "wyrwała" zderzak. Co do czujników - tak jak pisałem nie miałem zastrzeżeń, chociaż także pyły dokładane właśnie w ASO przy odbiorze auta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie ma to jak kamerka cofania w Teknie ... auto może być z tyłu uwalone błotem po sam dach, a kamerka czysta. Te 2 dyszki (powietrze i płyn) pięknie się sprawdzają. Ciekawe czy inne marki też coś podobnego stosują. Aż dziw bierze, że te czyszczenie kamerki zrobili (a tym dysza na sprężone powietrze, bo jeszcze na płyn do spryskiwacza to jako minimum rozumiem) - gdy na tylu innych drobnostkach przyoszczędzili. Ale fakt - czyszczenie zdaje egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Dziś stwierdziłem, że Pulsar to dzieło szatana.. Via Tapatalk @ Huawei P8 Edytowane 14 Stycznia 2016 przez Rex-er 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Totka zajefajna,na kalendarium ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Poprawię jutro aparatem to wtedy dam Via Tapatalk @ Huawei P8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dziś stwierdziłem, że Pulsar to dzieło szatana.. Wiadomo - byle kto Pulsarami nie jeździ Ale te światła wsteczne, ładnie się w czymś odbiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To nie odbicie, to po prostu podniesiona klapa bagażnika Via Tapatalk @ Huawei P8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi