Raf764 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Czy warto? Warto tylko pyt za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Czy warto? Warto tylko pyt za ile ? Warto-warto a cena zależy od odpowiedniego wyczucia czasu teraz lecą z cenami na koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Warto! Zwłaszcza podobała mi się konfiguracja z 1.6 w dieslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkicus Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Warto, Mam i JA Kupiłem, odebrałem i zaczynam docieranie X-a benzyniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No ja też kombinuje co dalej... Może będzie to X? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Ostatnio trafil w moje rece Motor nr 2/2018. Jest tam artykuł VW Tiguan Allspace vs. konkurencja. No i ubaw nie z tej ziemi. Na fotach dali wymiary w cm szer/wys/glebokosc i x-trail ma 460 l a Tiguan 700l. Tyle ze jak mnozymy podane na obrazku to wychodzi dla Tiguana niecale 500. Wg tygodnika Motor porownanie pojemnosci bagaznikow polega na zmierzeniu u konkurencji wymiarow w najwyzszym polozeniu polki oraz glebokosci liczonej przy krawedzi a nie posrodku a dla VW przepisanie z katalogu. A mialem Motor za ostatnie w Polsce bezstronne pismo motoryzacyjne. W zyciu juz nie kupie tego pisma. Edytowane 27 Stycznia 2018 przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_kr Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Też czytałem ten artykuł i moim zdaniem ewidentnie jest stronniczy, w ogóle nie przedstawiła atutów iksa, a wręcz wytykali same niedociągnięcia. Np. X-trail dostał mało punktów za wyposażenie dodatkowe, bo w wersji tekna w zasadzie wszystko ma. Za to jak zwykle chwalili skodę i vw, bo u nich dużo można dokupić z powodu uboższego wyposażenia w prezentowanych wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Tak mi się skojarzyło ale i ja się zastanawiam czy warto https://www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI Diesle w X'ie są jeszcze bez adblue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi