Thunder Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Myślę że zwłaszcza my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Łał , albo po angielsku wow !! Wieczór zaczęła silna ekipa pod wezwaniem świętej %%% flaszki Mnie najbardziej bawią informacje zaczynające się od , "Amerykańscy naukowcy ..." A takiego dzikusa pili ście ? Miodzio kolokwialnie rzecz ujmując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Nie ale ,się poszuka ,się znajdzie , się spożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jacku ,My też Przez wzgląd na nasze narodowe predyspozycje chciałem tylko na Ruskich zwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Wędrowcy Nocy przybywajcie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Kurde kto te hasła wymyśla ? Trzeba mieć inwencję żeby tworzyć takie ....sentencje Tak się zastanawiam , czy Ty czasem stoiska z alkoholem nie pilnujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Taki rym-beka wytargana można posiedzieć do rana Tym się bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Tym się bawię Nowy robot kuchenny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Maszynka do kręcenia lodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A z tyłu beka z amidogenem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Amoniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Amoniak Uuuuu to się nie napijesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Dzisiaj mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Kiedyś kolega przyjął się na wakacje do pracy . Stał na taśmie i miał wyłapywać "niedolewki" Pech chciał że to były butelki granaty z jasnym pełnym , pierwszego dnia to co druga butelka była "niedolewką" Po tygodniu na piwo nie mógł patrzeć , obrzydzenie go brało jak piliśmy , za to bardzo polubił cytronetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Daje odlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Miałem praktyki w browarze za dawnych lat,jeszcze kadzie fermentacyjne były odkryte.... Jak ktoś był wrażliwy to piwo już mu nie smakowało Destylat lubi dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 W Chełmie byłem raz w wytwórni wina La Patik...też już jakoś nie miałem pragnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Z wieloma produktami tak jest że lepiej nie wiedzieć jak to się produkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Nooo , na ten przykład , salceson , pasztetowa , kaszanka ostatnio ugotowałem flaki , tak za mną chodziły , pycha jak zawsze !!! Żona ...hmm jak by tu napisać , odchorowała tego samego wieczoru , ja następnego dnia ,nie mogąc doczekać się obiadu , odgrzałem sobie resztę i zjadłem około południa , po 10 minutach sklonowałem wszystko do umywalki i muszli , czegoś takiego nie pamiętam , abym miał w życiu ! od tamtej pory na hasło FLAKI , żołądek podchodzi mi do gardła (W rozumieniu treść) Z tego wszystkiego podreptałem do gabloty i nalałem sobie "stopkę" nalewki mojej babuni , dobra , wiśniowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Bo z flaków mój drogi Redaktorze,należy zaraz po ugotowaniu wyjąć całą jarzynę ,jak tego nie zrobisz,a zdąży wystygnąć,to masz "bul" na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Kiedy ja marchewkę , pietruszkę i seler ścieram na wiórki i tak już zostaje , tylko tamtym razem dołożyłem flaki gotowe takie w formie kiełbasy w folii i to z nimi było coś niehalo ! Nigdy wcześniej tego nie robiłem i flaki nadawały sie do jedzenia nawet po trzech dniach , a matka zawsze powtarzała że gotowe żarcie to dla desperatów , ,a lazania w restauracji lub sklepie to ....sami pewnie wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No to masz nauczkę A na pewno już niechciałbym słyszeć Twojej żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No niechciałbym słyszeć Twojej żonki ....stękała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 No to na dobre trawienie- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi