Fergul11 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 A tu piszą że za dziecka matka niewystarczająco go przytulała i teraz chce na siebie uwagę zwrócić http://www.vidiload.com/13217/inked-freak-desparate-for-attention/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Może za mocno tulony bo ma odciski na głowie? Może za mocno tulony bo ma odciski na głowie? Coś mi tapatalk świruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 linka z PW sobie w domu oglądniesz tu by mnie zlinczowali za takie namawianie do dżihadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Już miałem cisnąć o ziemię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 To sobie kaloryfer wyrzeźbił ....i dalej pakuje ! No to ja spadam , muszę jeszcze paczkę dla Jacko zawinąć , do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odpływam i ja Dla Fergusia za zdanie Furusia Pogratulować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kiedyś ze dwadzieścia lat temu , brałem udział w projekcie pod tytułem "Dar Teściowej" Zięć tak nazwał warzywniak z lokalizacją między blokami na osiedlu Retkinia Notabene ciekawe osiedle to było/jest , co i rusz wylatywał w powietrze jakiś blok z powodu nieszczelności gazu ! Nawet mówiło się w Łodzi że ....np , "Dziewczyny z tej szkoły(X) walą się jak bloki na Retkini " , tak mi się przypomniało i wyniknął z tego łańcuch skojarzeń .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Po takim niuchu to każdy w zaciasnych butach będzie pancio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Czy Już Ukochanej córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie , jeszcze nie . kupił , dziś złożyła certyfikat zdania do wydziału komunikacji , no przecież nie ubezpieczy auta bez prawka , a najlepsze że musiała przedstawić w okienku gdzie składa wniosek papierek od okulisty ....czas oczekiwania 1 miesiąc , max na 10 lat i 53€ koszt operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A są jakieś preferęcje co do auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie starszy jak 2006 , silnik 1,1 -1,4 benzyna Nissan Note, Mitsubishi Colt , Mercedes A 140-150 ewentualnie jakieś Megane , bądź Clio ,Opel Astra no słowem jest z czego wybierać , ja skłaniam się ku Japonii , ale muszę wysłuchać żony , bo też się dorzuca https://www.donedeal.ie/search/?section=cars&adType=forsale&area=Ireland&words=&fuelType=Petrol&source=&sort=relevance%20desc&max=30&start=0&price_from=2500&price_to=3500&year_from=2006&engine_from=1.1&engine_to=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A córa nie ma głosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzieci i ryby głosu nie mają ! Co do marki i jakości to co ona może mieć za doświadczenie ? i tak któreś z nas musi dopisać ją do swojego ubezpieczenia , bo przy tak krótkim stażu posiadania prawka wartość jej ubezpieczenia przekroczy wartość auta ! Tu jest trochę inna zasada jak w PL , nie auto ma ubezpieczenie , a kierowca na dane auto i w zasadzie ja nie mogę jeździć żony autem ! Chyba że jestem wymieniony w polisie z imienia i nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No już nie takie dziecko No ale auto powinno być takie żeby tatusia można był swobodnie wrzucić jak będzie wracał z pabu Oczywiście żarty ale chyba bierzesz pod uwagę czy jej się podoba jakieś auto czy nie? Wiadomo może się nie znać na samochodach,motoryzacji ale kształt kolor jakiś jej się chyba podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 peugoty 206 307 itp Kolor i inne pierdoły to jak sobie będzie kupować sama , za swoje € i u dilera Na tą chwilę słuchać się musi oyca Znalazłem 308 peugota CC ze składanym dachem https://cars.donedeal.ie/cars-for-sale/peugeot-307-cc-1-6-2dr/10698308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Będzie Pani zadowolona Odpływam bo wstaję przed 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Uuuu! Tata twradą ręką trzyma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 ....bo ja wiem czy twardą ? Przynajmniej ja bym tak chciał , a życie .....jestem w domu w mniejszości 2>1 tyle mojego co sobie pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Jesiennych porządków czas Do trochę większej pralki z mikro-kulkami wkładałem całe koła na serwisie wydziału V Bor w 1999r pięknie domywała felgi i opony! A dziś 2015r i widziałem takie tylko dwie w drogich warsztatach ogumienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Popołudniowy las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 ..."Cholera dziś znów sam będę robił" cytat taki z "powtórka z rozrywki" godz 13 pr3 PR z lat gdy jeszcze do podstawówki chodziłem + piosenka "Tyle mi zostało , co mi nakapało" to tyle z melancholii ,pewnie dla tego że cały wieczór słucham Maryllion ? Dzisiaj w Irl . bank holyday , czyli wolny poniedziałek do rana więc Wy nocne marki przed 22 w łóżkach Zakurzyło się tu !!! Nikt nie odwiedza , kącika po nocy , Łacina,Pierzyna ,Dziecina (to ostatnie to już chyba nie ? dziadki ) PS: tak wiem zła kolejność , Sienkiewicz wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi