Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nocne marki...Czynne od 10 PM do 6 AM ;) lub non stop ... czyli kto kiedy chce :D

Fergul11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...ale dziś będzie "Jedzą,Piją , Lulki palą , Tańce , Hulanki , Swawole , Ledwie karczmy  nie rozwalą , ha ha hi hi hejże hola "...

Szybki prysznic i do pubu na Hallowin :) 

a...policja już jeździ po drogach i wypatruje ...%%% :)

Pewnie że nie ! Jest jeszcze tyle rzeczy w necie do ....przeczytania !

Edek gdzie jesteś , wyłaź z dziury !!! dopiero 10 po północy , a ty już śpio :) ?

takie kawę to by i bez wody wypił , na sucho !

Gorzej jak gdzieś ziarnko by ugrzęzło :)

....i kto nie śpi ? ....by spać mógł ktoś :)

Czekam rano na ważny telefon , pewnie decyzję podjęto w mojej sprawie już dzisiaj , ....mam nadzieję że się plan powiedzie !!! 

Szczerze to nie mogę doczekać się rana :( 

Dasz radę. :spoko:

Ja miałem to samo wczoraj.... dziś odebrałem swojego Qashqai :D

takie kawę to by i bez wody wypił , na sucho !

Gorzej jak gdzieś ziarnko by ugrzęzło :)

....i kto nie śpi ? ....by spać mógł ktoś :)

Czekam rano na ważny telefon , pewnie decyzję podjęto w mojej sprawie już dzisiaj , ....mam nadzieję że się plan powiedzie !!! 

Trzymam kciuki!!!

Nie spać !!! 

Zwiedzać :) 

Dzięki Jacko , kciuki pomogły , ale z sobie wrodzoną gracją popieprzyłem sprawę :( 

Teraz trzymaj kciuki żebym odkręcił to co (powyżej :))

4427_1370010862.jpg...o tak trzymaj około 12 czasu polskiego :)

Daj Pan spokuj :) ile można chlać !? 

Na trzeźwo świat jest równie piękny choć kobiety odrobinę .......(wstaw odpowiednie słowo)  :) 

Znowu mają podnieść cenę alkoholu w Irl.  najtańsza butelka wina ma kosztować 8€ a puszka piwa minimum 2€ , chyba trzeba popłynąć znów do Francji po zapas%%% tam najtańszy sikacz to 2€ więc jak się to ma przy 100 butelkach 200€ do 800€ doliczając cenę promu to zostaje jeszcze 300€ !!!

ZŁODZIEJE 

A jeśli chodzi o te wszystkie whiskacze to polska wyborowa najlepsza !!! 

Minister Zdrowia Leo Varadkar jest w trakcie przygotowywania przepisów, które mają zmienić kulturę spożycia alkoholu mieszkańców Irlandii. Z przecieków prasowych wynika, że minimalna cena za butelkę wina wyniesie €8, a puszka piwa nie będzie mogła być tańsza niż €2.

Reklamy napojów alkoholowych znikną z boisk sportowych. Na etykietach zostaną umieszczone informacje ostrzegające przed skutkami nadużywania alkoholu. Zmiany mają być również punktem zwrotnym dla reklamy tego typu wyrobów w radiu i telewizji.

Varadkar ma przedłożyć nową legislację na posiedzeniu rządu w ciągu kilku najbliższych tygodni.

...ale tak się spłaca przed czasem pożyczkę z banku światowego po kryzysie w Irl :) 

Już podnieśli podatek na fajkach teraz czerwone Marlboro to 10.50€ , czyli najniższa krajowa na godzinę , kurde granda i jak tu żyć , no jak :) ?

Dadzą radę , sponsor się znajdzie , nie będzie nazwy , ale kolory firmowe pozostaną jak na fajkach :) 

Te ostatnie to już nigdzie na wystawach czy nawet na półkach nie sa widoczne , pudełka pochowane za drzwiami jak nie wiesz nazwy fajek to nie kupisz !