JACKO29 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dosyć ,żeś nie zaśpiewał jeszcze "gdzie dzięcielina pała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ...ale dziś będzie "Jedzą,Piją , Lulki palą , Tańce , Hulanki , Swawole , Ledwie karczmy nie rozwalą , ha ha hi hi hejże hola "... Szybki prysznic i do pubu na Hallowin a...policja już jeździ po drogach i wypatruje ...%%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Siedzą w tych radiowozach jak z Lego ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 U mnie mają takie Właśnie jadąc do "żródełka" załapaliśmy się na chekpoint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tak siedzę i czekam a SzklanecZka się grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dorzuć kostkę lodu to się schłodzi ...albo postaw przy zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nocne marki a śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 nie śpio , nie śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Pewnie że nie ! Jest jeszcze tyle rzeczy w necie do ....przeczytania ! Edek gdzie jesteś , wyłaź z dziury !!! dopiero 10 po północy , a ty już śpio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A no śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Aż się przebudziłem ...na kawkę z "mlekiem":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 takie kawę to by i bez wody wypił , na sucho ! Gorzej jak gdzieś ziarnko by ugrzęzło ! ....i kto nie śpi ? ....by spać mógł ktoś Czekam rano na ważny telefon , pewnie decyzję podjęto w mojej sprawie już dzisiaj , ....mam nadzieję że się plan powiedzie !!! Szczerze to nie mogę doczekać się rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Szczerze to nie mogę doczekać się rana Dasz radę. Ja miałem to samo wczoraj.... dziś odebrałem swojego Qashqai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 takie kawę to by i bez wody wypił , na sucho ! Gorzej jak gdzieś ziarnko by ugrzęzło ! ....i kto nie śpi ? ....by spać mógł ktoś Czekam rano na ważny telefon , pewnie decyzję podjęto w mojej sprawie już dzisiaj , ....mam nadzieję że się plan powiedzie !!! Szczerze to nie mogę doczekać się rana Trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Nie spać !!! Zwiedzać Dzięki Jacko , kciuki pomogły , ale z sobie wrodzoną gracją popieprzyłem sprawę Teraz trzymaj kciuki żebym odkręcił to co (powyżej ) ...o tak trzymaj około 12 czasu polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Jak pomoże to trzymam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzięki ŚPITA ??? nie śpita , a co ? POGOTOWIE YT Gajos "Teściowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nie,oni tylko Śpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 na sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Daj Pan spokuj ile można chlać !? Na trzeźwo świat jest równie piękny choć kobiety odrobinę .......(wstaw odpowiednie słowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dopiero pierwsza szklaneczka tak było parę dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Znowu mają podnieść cenę alkoholu w Irl. najtańsza butelka wina ma kosztować 8€ a puszka piwa minimum 2€ , chyba trzeba popłynąć znów do Francji po zapas%%% tam najtańszy sikacz to 2€ więc jak się to ma przy 100 butelkach 200€ do 800€ doliczając cenę promu to zostaje jeszcze 300€ !!! ZŁODZIEJE A jeśli chodzi o te wszystkie whiskacze to polska wyborowa najlepsza !!! Minister Zdrowia Leo Varadkar jest w trakcie przygotowywania przepisów, które mają zmienić kulturę spożycia alkoholu mieszkańców Irlandii. Z przecieków prasowych wynika, że minimalna cena za butelkę wina wyniesie €8, a puszka piwa nie będzie mogła być tańsza niż €2. Reklamy napojów alkoholowych znikną z boisk sportowych. Na etykietach zostaną umieszczone informacje ostrzegające przed skutkami nadużywania alkoholu. Zmiany mają być również punktem zwrotnym dla reklamy tego typu wyrobów w radiu i telewizji. Varadkar ma przedłożyć nową legislację na posiedzeniu rządu w ciągu kilku najbliższych tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Brak reklamy na boisku to brak sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 ...ale tak się spłaca przed czasem pożyczkę z banku światowego po kryzysie w Irl Już podnieśli podatek na fajkach teraz czerwone Marlboro to 10.50€ , czyli najniższa krajowa na godzinę , kurde granda i jak tu żyć , no jak ? Dadzą radę , sponsor się znajdzie , nie będzie nazwy , ale kolory firmowe pozostaną jak na fajkach Te ostatnie to już nigdzie na wystawach czy nawet na półkach nie sa widoczne , pudełka pochowane za drzwiami jak nie wiesz nazwy fajek to nie kupisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Fajki to nie moja bajka Trzeba zasiać tytoń w ogródku i samemu kręcić fajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi