Pieer Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To chodzi o cięcie kosztów. U nas robi się taki standard jesli chodzi o znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Matka do dorastającej córki:- Coruś, za mąż trza ci iść. Jedź do miasta i poszukaj se chłopa. Tylkopamiętaj, że ma być łoszczędny, gupi i nierusany. Córka pojechała, a za jakiś czas wraca z kandydatem na męża. Młodzizasiedzieli się, zrobiło się późno, postanowili przenocować. Matka posłała im w jednej izbie. Rano pytauśmiechniętą córkę:- No coruś, łoszczędny on jest?- Oj mamuś, łoszczędny. Pościeliłaś nam dwa łóżka, a on mówi, po co będziemy dwie pościele brudzić, prześpimy sie na jednym. - Oj dobrze, coruś. A gupi?- Oj mamuś, gupi. Poduszke zamiast pod głowe, to mi pod pupe wpychał.- Oj dobrze, coruś. A nierusany?- Oj mamuś, nierusany. Siusiaka miał jeszce w cylafonie. Edytowane 11 Marca 2016 przez Pieer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 ...ło matko ile tu się kurzu nazbierało !!! jutro odpocznę , święto narodowe Św. Patryka , ale uprzedzam że na paradę nie idę ! Po za tym świętujemy 100 rocznicę proklamowania niepodległości .....jeszcze tylko ten Belfast angolom odebrać i Irlandia będzie cała Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ten tylko żonaci ze stażem zrozumieja Mąż zabiera żonę do klubu.A tam na parkiecie koleś co wywija tańce, break dance, moon walking, robi salta, kupuje drinki ludziom, no prawdziwy lew parkietu!Nagle żona mówi do męża:- Widzisz tego kolesia? 25 lat temu oświadczył mi się ale dałam mu kosza.Na co mąż odpowiada: - Wygląda na to, że nie przestał jeszcze świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 zcukrzyło się ? Kto się spróbuje ? 10/10 , bo to w sumie proste , czuję że córka by zaliczyła ? http://motoryzacja.interia.pl/news-masz-sie-za-motoryzacyjnego-eksperta-udowodnij-quiz,nId,2145164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 9/10 , cewka mnie pokonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almerro Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Full. Tylko nie dziwne skoro w tym siedze Edytowane 21 Marca 2016 przez Almerro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 10/10 Tak mi się przypomniało: Rozmawiają dwie zakonnice w gwieździstą noc: Niech siostra zobaczy na te gwiazdy, jakie są podobne do nas. Jak to? - odpowiada druga One świecą i my też świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 To nie strzała amura, ale trzecia noga Negera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kurde Edek :) czemu nie bawisz się w SKOJARZENIA ? Masz tak trafne spostrzeżenia że się marnujesz w ty dziale !!! Można Cię chłopie łyżkami jeść Ps tyko mi tu w piórka nie obrośnij za te komplementa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Na zabawę trza mieć czas ,a ja zarobiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Rosja...i dalej mówić nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 SZCZĘŚCIARZ http://www.vidiload.com/15937/we-are-the-lucky-ones/ że się fotel nie zarwał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja tam temu człowiekowi współczuje, bo dużo musiał wina pić- przecie to Ropucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Noc poślubna Młodzi leżą w łóżku i palą papierosy po skończonym, upajającym stosunku.- Czy miałaś przede mną jakiegoś faceta?- Ależ co ty, kochanie, żadnego.- A ja miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Oto jak należy trenować pośladki Aby stały się takie !!! Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez castoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ona szydełkowała, on czytał gazetę.W pewnej chwili odłożył gazetę i spytał:- Wiedziałaś, ze ludzie to jedyny gatunek, którego samice są w stanie odczuwać orgazm?Zona uśmiechnęła się i spytała:- Naprawdę? Udowodnij to.Rolnik odpowiedział:- Jak chcesz... - po czym wstał z łóżka i poszedł gdzieś. Wraca po godzinie i mówi:- No więc krowa i świnia na pewno nie mogą, natomiast owca beczała w taki sposób, że nie jestem pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Szarpi klamka -na takie przypadki psychiczne to tylko Lobotomia 6min szarpania klames.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi