Edek01 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fergul co do pasków klinowych Conti to ja je montowałem nie tylko u siebie i żaden nie pękł czy szybko się wytarł Aktualny zamontowany prze zemnie pasek Conti i napięty po przekręceniu na 45 stopni , pracuję cichutko na wolnych jak i szybkich obrotach A jeśli nowy pasek nie ważne jakiej firmy !! jest już sztywny i szary to on dla mnie nadaje się tylko do zamontowania w snopowiązałce Miałem w ręku w ASO dwa tygodnie temu oryginalny pasek Nissan - był sztywnawy i białawy od szarości zrezygnowałem z montażu takiego paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zdziwiłbyś się Fergurze, bo i ja ostatni raz piłem ponad miesiąc temu. Herbatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hehe, jak to fajnie jest wyrobić sobie renomę. A potem nie muszę już nic robić, a i tak forumowa sława mnie dopada. Wiecie, darmowy alkohol i wejściówki na forumowe imprezy, względy i uznanie forumowiczek i podziw wśród forumowej młodzieży. Przyznacie, że dobrze się ustawiłem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nooo! Ty masz często takie imprezy na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiecie, darmowy alkohol i wejściówki na forumowe imprezy, względy i uznanie forumowiczek i podziw wśród forumowej młodzieży. Он должен был быть шампанское и икра, была только водка и огурцы pozdrawiam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dobra gorzała pod ogóra bez dwóch zdań lepsza od kawioru z szampanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pamiętam jak znajomy mojego dziadka wrócił z Moskwy , był w delegacji jakiejś oficjalnej z firmy gdzie pracował i podejmowano go tam w teatrze Balszoj . Ponoć wtedy to wizytówka kulturalna stolicy była , ale do tematu , w trakcie przerwy zeszli do bufetu , a tam chleb ze smalcem ogórek i stea ..... może inne menu było tez dostepne , ale to wywarło na nim takie wrażenie że musiał sie pdzielic opinią ze znajomymi . Wszak Colinsie szanowny długo i intensywnie na ową łatkę pracowałeś , nikt Ci jej nie przypinał , tak jakoś sama przywarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Aaaa Tam! Towarzysz Colins wie co dla niego najlepsze.....jak każdy z nas z resztą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No to Panowie , do pracy spadam , czas zarobić na kieliszek chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Mój świętej pamięci kolega mawiał kiedyś tak: "Robota to głupota, picie, to jest życie". No i robotą rzeczywiście nigdy się nie zhańbił, a picie w czyn wdrożył. Jednak i to mu na zdrowie nie wyszło, bo pewnego dnia spadł biedaczyna po pijaku ze schodów i zabił się na śmierć. Mimo wszystko myślę, że umarł szczęśliwy, bo żył jak chciał i do końca trzymał się zasady, którą sam wyznawał. Nie to co my - sprzedajne parobki u burżujów, goniące za mamoną, której i tak przecież do grobu nie zabierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ale dzięki temu, że jesteśmy "sprzedajne parobki" stać nas na QQ-ki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak to piękna rzecz być niebieskim ptakiem ! I jakim trzeba być sku..... aby wypisywać na bramie napis że Praca czyni wolnym Praca czyni z człowieka niewolnika a nie człowieka wolnego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 "Zabił się na śmierć " cóż za poezja z Twych ust się wydobyła sorry z pod palców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Pora taka barowa może po szklaneczce? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Wot Salomon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wot Salomon! Nieeee Bo ani flasze nie jest puste , ani szklanka nie jest próżna , cuda panie , cuda , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Bo ani flasze nie jest puste , ani szklanka nie jest próżna , cuda panie , cuda , raczej ani butelka sie nie oproznia, ani szklanka nie napelnia z tych dwoch magicznych przedmiotow wole pierwszy ; ) salut! ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wyczuwam koniec majówecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 ...no i co Wy wiecie o sztuce , hęę ? ...i jeszcze tak sobie pomyślałem tyle pytacie , czemu Nissan zrobił w Qq tak , a nie tak jak podpowiadałaby logika ? No właśnie czemu , bo kto zrozumie Japończyków ? ROZWALA SYSTEM , co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 O jeżu kolczasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Taka dziwna przypadłość Zebrałem się wreszcie i podjechałem do mecha zalać nowe płyny i wkręcvić świeczki , ale ktoś na forum twierdził że trzeba robić adaptację przepustnicy po tym zabiegu . Otóż nieee , odpięliśmy klemę (-) , 12 śrubek i trzy kostki i po problemie , ale po wszystkim na wszelki wypadek pod kompa na koniec i tu wyskoczył błąd U1000 po rozkmince o co kaman , wydumałem że kiedyś przestała świecić żarówka kierunku z tyłu po lewej stronie , powodem był brak masy , lub słaba masa , bo wystarczyło gmernąć w przewodach i sygnał wrócił . Ale błąd sie zapisał . No Panie Edwardzie , teraz zobaczymy co to ten Twój Militec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 O Milicjanta to ja się nie martwię Jakie świeczki wkręciłeś ?? ja dwa tygodnie temu właśnie kupiłem w Timie NGK Doble Platinum PLZKAR6-11 po 38zł szt A przepustnice siadają jak je czyszczą z brudu !! Są i tacy co dalej jeżdzą na brudnej po wymianie świec Ja wymieniam świeczki i czyszczę przepustnice za rok w ASO!! niech oni tam się martwią pod moim czujnym łokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Świeczki platynowe , chyba od nowości nie ruszane ? Teraz poszły Bosha , kupowałem wszystko w sklepie więc nawet uwagi nie zwróciłem wcześniej jakiej marki są , przepustnica CZYŚCIUTKA była Jeszcze w najbliższym czasie paski osprzętu wymienię i hulam dalej Qq , o i przypomniało mi się , płyn chłodniczy też wymienię , ale muszę tak na raty robić bo z czasem u mnie krucho i do kolegi tylko na sobotnie wieczory mogę podskoczyć . Świeczki te stare , pięknie wypalone , wręcz książkowo , takie lekko pobielałe .( NGK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi