MisilYE Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jak to mówią "Dobro powraca" a niespodzianki wychodzą z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 No i umówiłem się jutro z kolegami na basen się trochę motyle wzmocnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Trafia się wolna sobota więc chyba jakiś plener o ile przestanie padać bo coś dzwoni po parapetach. Na zakończenie dnia do dna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dwa dni chodziłem po górskich szczytach po karpackim nogi siadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Góry o tej porze roku to fajna sprawa...pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Jutro do pracy na 12 Edytowane 20 Września 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja na 6 ,zjem śniadanie i lecę Brunet wieczorową porą.. Powitać / Nocną zmianę blusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Zdruffko fszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wspomnienie lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jesteś nie do zdarcia Chyba z myślą o Tobie napisałem ten wątek , chociaż "wspomnienia" to już taki temat istnieje czar PRLu Pamiętam te fajki "Sport to zdrowie , puki tata się nie dowie" i to wino , dwie łopaty siarki na wiadro wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Sławetne wino "francuskie" _ la patik w wolnym tłumaczeniu patykiem pisane. Po tym winie w toalecie schodził kamień i wszelkie robactwo zdychało Światło Zapalone Szkło Napełnione Otwieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja dziś tylko dwa redboole i 1.5 litrową Jurajską nisko gazowaną , za to z magnezem Sorry ale taki był dziś klimat że %%% nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Przykro mi soé zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ....ale powiem Ci że apetycznie wyglądają te kieliszki Jutro po pracy gdy zacznie się weeckend to obiecuję Ci że chlapniemy cosik ,Słowo harcerza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dwa w jednym światło i drink Do dna... Znaczy się trzy bo i zagrycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ...a przepijałes kiedys wodą po ogórkach kiszonych zmieszana 50/50 z woda gazowana ? no mnie tez wydawało sie to .....dziwne gdy jednak spróbowałem tej przepitki to całkiem dobre było . A już najlepiej mi sie piło ze znajomymi z wydrążonego świeżego ogórka , aromat ogórka zabijał chemiczny zapach gorzałki . Sorki że tak nieskładnie dzis piszę , ale łapki mam obolałe , nawet rzekłbym lekko kontuzjowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ogórek mi do gorzały nie podchodzi już lepiej z wydrążonego jabłuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 to kolega widzę w "owocowo słodkie' gustuje , no ja bardziej wytrawne preferuję i nie mówie tu o półce na której stoi w sklepie tylko smakowo chociaż na słodziutkie , babcine nalewki tez czasem ochota przychodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Czysta zwykła tyle że z owocowego kielicha się zdarzyło kiedyś Słodkich się wystrzegam bo mi nie służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 To jak ogórek Cię nie skusił to po śledziku Cię odrzuci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Po śledziu powtórze. Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja dziś tylko 100ml z lodem pod red label Jasia na spacerze osiągnąłem nirwanę na kilka chwil ..... i był też śledzik zmarnowany w occie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Mała nirvana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Taaa do tego słoja z ogórkami to ta stopka %%% wygląda mizernie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi