JACKO29 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 A widzisz! Czyli nie taki gamoń jak go malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nie no z tym Rowem to mistrzosko rozegrał, ale chyba jeszcze po trzeźwemu ,a po jak się udało to się nastukał do oczopląsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Rządowa limuzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 kaczka to 'Angry Duck' zajumana z 'Konwoju' ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 - Idziesz z nami po pracy na piwo?- Nie. Boję się, że to znów źle się skończy. Tak jak wczoraj.- A co było wczoraj?- Poszedłem z wami na piwo. Kiedy wróciłem do domu, w przedpokoju zobaczyłem żonę w lateksowej masce i stroju sado-maso. Za nią stał sąsiad i ją od tyłu... no wiecie co. Wkurzyłem się. Sprałem sąsiadowi mordę, żonę wyrzuciłem na klatkę schodową, a sam wyciągnąłem piwko z lodówki i siadłem przed telewizorem. Przerzucając kanały zastanawiałem się, co zrobić dalej z tą sytuacją. Nagle zauważyłem, że kolejność kanałów mi się nie zgadza. Rozejrzałem się po pokoju, wstałem, przeprosiłem sąsiada, wpuściłem sąsiadkę z powrotem do środka i poszedłem do swojego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 W moim wieku takie foty przy kolacji...mało się nie udławiłem ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Psst...jest tu kto czy zamknięte na amenus Edytowane 26 Lipca 2016 przez MisilYE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 ...się tylko zakurzyło strasznie , ale reaktywować klub można ! Tylko po piwko skoczę i będzie co siorbnąć jak ktoś zajrzy ? takie będzie dobre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 ..??? Aby mokre Ipo preclu do piwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 ....z kminkiem , hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 W wakacje coś ludziska nie chcą gadać po nocy Z kminkiem i z solą Jeszcze się błyśnie światełko i witamy gości Aby do rana... I noc,i się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ..  Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Żona do męża : - Zobaczysz, przyczepię kartkę nad naszym łóżkiem, że jesteś idiota. Niech całe miasto się dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Żona do męża : - Zobaczysz, przyczepię kartkę nad naszym łóżkiem, że jesteś idiota. Niech całe miasto się dowie. Musi, była ruda cholera , bo tylko one takie wredne SOM Ale afera u mnie w pracy , dyrektory nie dogadały się z ochroną obiektu :) ...zobaczymy co się z tego urodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wypiszą wam aneksy do umowy z dodatkowym zadaniem -ochrona budynku!! W Polsce Aneksiki do Umów są bardzo popularne A najlepszą praktyką z jaką się spotkałem to dołączone do podpisu umowy o pracę -Weksel in blanco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 . A na piwo trza mieć kesz, wiec trza mieć brzuch i garba A z tym to już tylko na rentę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Racja ale........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wypiszą wam aneksy do umowy z dodatkowym zadaniem -ochrona budynku!! W Polsce Aneksiki do Umów są bardzo popularne A najlepszą praktyką z jaką się spotkałem to dołączone do podpisu umowy o pracę -Weksel in blanco Nie , nie , to nie tak , ochroniarz chciał wziąć wolne w środę wieczór , ale w następnym tygodniu a dyrekcja uruchomiła zastępstwo na tę środę i było na początku zmiany dwóch , no ale skoro stawił sie i jeden i drugi to zapłacili obojgu chociaz ten zastępca przepracował uczciwie 10 minut wszak był w gotowości tutaj aneksów sie nie praktykuje , a już tym bardziej weksli , poszliby pracodawcy z torbami , tu sądy są UCZCIWE !!! ps. skazali dziś faceta , Węgra , za zabicie w wypadku (pozorowanym) samochodowym Polki , notabene jego dziewczyny , była w ciąży i ten utopił ją z autem w rzece , a sam cudownie się uratował . Na razie jest winny wyrok za tydzień ogłoszą A na piwo trza mieć kesz, wiec trza mieć brzuch i garba A z tym to już tylko na rentę Tylko jak już się wpadnie w wir pracy to czasem nie ma ochoty na piwko , leżą w lodówce dwa awaryjne i co na nie spojrzę to aż mnie odrzuca ....ale dobra nowina jest taka że za dwa tygodnie urlop i wpadne pooddychć WASZYM powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wlejmy Trochę światła Czy może tym "powietrzem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Allle był SEX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Albo ostre hamowanie Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi