Edek01 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Oj ile ja się naogladał to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Pod pałkę powiadasz Fergul11,masz racje,pigułka nijak nie pasuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pod pałkę pigułka nie pasuje ale czopek już może być Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Puk puk ? Jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Cały czas do 6 rano :oHop hop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 . Kto żyw do kufli Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu1976 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Oooooo tak zimne piwko ale kto do domu rano pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Lwy też wygrzmocił ,nie ma jak fest Grzmocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Żyj kolorowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Sylwestra w Krynicy G. Popróbujem.... ...a tak swoją drogą to kupiłem dziś bilety do kina na "kobitki pitbula" , ciekawe czy będzie taki udany film jak "nowe porządki" P.Vegi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 to już treningi tańca trzeba rozpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nic śmiesznego , jeszcze parę obiadków i lustrzyca mnie czeka :) Trzeba zastosować dietę MŻ *mniej żreć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nazywają to też Miażdżycą bo brzuch miazdży przyrodzenie Ale ja nie o tuszy a o tańcu sylwestrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Aaaa taniec to swoją drogą dziś nawet odtańczyliśmy z kolegami dla koleżanek w pracy , Zorbę i jezioro łabędzie , choć krótkie fragmenty , ale radocha była Mam nadzieję że żadna nie wkręci nas na YT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jezioro łabędzie w rajstopach I w spódniczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Były takie sugestie ........ale pozostaliśmy w spodniach ku naszej radości , a być może rozczarowaniu koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Też byłbym rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 ...no wiesz , to jednak miejsce pracy , pożartować można , ale jest pewna granica Co innego na prywatnym gruncie w pabie na ten przykład ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Koleżanki rozrywkowe są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi