Fergul11 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Pewnie że lepiej teraz to dwóch chłopów może przysiąść na chwilkę i nie będą się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Może coś konkretnego na ząb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja trochę nie w czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dziś w nocy nie śpijta http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105407,18907361,krwawy-super-ksiezyc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Się zaczeka a tymczasem- na wyostrzenie wzroku Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 MisilYE normalnie w kąciku Nocnych Marków założyłeś Kącik Pijaka , masz zdrowie chłopie , albo kamienie na nerkach ? Dobry wieczór na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Sorry !!nie było to moim celem tak wyszło , możemy pogadać o innych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jak zaczniemy o kobitkach to wezmą nas ze erotomanów , o autach to jest całe forum , o polityce nie wolno .....wiesz co dla bezpieczeństwa zostańmy przy alkoholu https://youtu.be/clYy-_BBOLY Jest 1;39 łysy świeci w pełnej krasie białą barwą , krwawi to raczej moje serce że rano będzie ciężko się z wyrka zwlec idę więc spać , ludki od zjawiska podają że na krwawy księżyc to trzeba czekać do 3;45 na mojej zielonej wyspie .....narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Krwawy ksieżyc świeci z rana kończy się już nocna zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jak zaczniemy o kobitkach to wezmą nas ze erotomanów , Nie obawiaj się ...i tak biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Nie obawiaj się ...i tak biorą ....to jakie wolicie z pupką w gruszkę czy w jabłko ? Edytowane 28 Września 2015 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Mówiłem kurna,że trzeba wytrych do tego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) W kwestii wolenia to: Powitać na nocną zmianę Edytowane 28 Września 2015 przez MisilYE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 29 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jakby to Twoje "wolenie" nie przymierzał to wychodzi pupka w gruszkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 To nie trza "wolić" jeno broć się za żywe dziołchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Wolemie nie wyklucza brania i odwrotnieJak to się mówi "gruszek w popiele się nie zasypuje " Edytowane 30 Września 2015 przez MisilYE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja tam nie wiem, ale słyszałem, że od wolenia się ślepnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jak mówimy o "woleniu gruszek" to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Która godzina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Na kolorowe sny Bry czór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Stróżujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie , inny zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 To masz coś ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Zacny poczęstunek. W rewanżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A tutaj masz bimbry , tak po irlandzku bimber to potcheen fonetycznie wymawia się puczin jakie to zbliżone do Putin Bunratty jest koło mnie rzut beretem , zamek a w zasadzie czworobok w kształcie wieży z urządzonym skansenem w ogrodach . Można jechać na kolację z irl muzyką za 50€ od osoby do tego przebierasz się w stroje z epoki , świetna zabawa , oprócz jedzenia i picia (tradycyjne) poznajesz kawał irl historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi